Obavijesti

Sport

Komentari 49

Stepčić u 90. za pobjedu protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj...

Stepčić u 90. za pobjedu protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj...
4

Zagreb je pobijedio Lokomotivu 2-1 u Kranjčevićevoj ulici. Lokosi su vodili 1-0, ali Zagreb je golovima Jurendića i Stepčića, koji je zabio u 90. minuti, na kraju slavio

VIDEO

Zagreb je preokretom protiv Lokomotive pobijedio u prvoj utakmici 30. kola HNL-a 2-1 u Kranjčevićevoj ulici. "Pjesnici" su u ovoj utakmici bili gosti, gubili su 1-0, ali su golovima Jurendića i Stepčića srušili Lokose.

Bizaran je bio taj odlučujući gol. Branič Lokomotive Lee Addy ozlijedio se u ključnom trenutku i praktički pustio Stepčića da ode sam na golmana. 

Lokomotiva je dočekala Zagreb kao treća na ljestvici s pet bodova prednosti ispred Hajduka na četvrtom mjestu. Lokosi su dobili zadnje dvije prvenstvene utakmice protiv "pjesnika", a u posljednjoj su, prije dva mjeseca, demolirali Zagreb sa 6-0.

- Što reći? Loše. Sami smo pripremali šanse Zagrebu. I onda još taj peh u zadnjoj minuti i ozljeda Addyja... Pokvarili smo sve dobro što smo dosad napravili - rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Ivković itekako mora biti zabrinut s onime što je pokazala njegova momčad, posebno u drugom poluvremenu. Lokomotiva je povela u 41. minuti. Karlo Bručić prošao je po lijevoj strani. Sjajna lopta na drugu stativu gdje je Karlo Bartolec iz prve zakucao loptu pod prečku.

Jurendić zabija iz penala za 1-1 u 65. minuti. Golman Lokomotive skrivio je penal prekršajem nad Mudražiji. U 90. minuti peh za Lokomotivu. Stepčić je išao u kontru na Addyja, no branič Lokomotive tada je zastao zbog ozljede, Zagrebov igrač sad je pred sobom imao samo golmana Lokomotive. Bez problema ga je svladao za 2-1. 

Zabila je Lokomotiva u sudačkoj nadoknadi za 2-2, ali taj je gol poništen zbog zaleđa. Lokosi su ostali na trećem mjestu i dali šansu Hajduku da se eventualnom pobjedom u Koprivnici protiv Belupa približi na samo dva boda. Zagreb se s tri boda izvukao iz donjeg doma tablice i skočio na peto mjesto ljestvice. 

- U prvom dijelu Lokomotiva je bila bolja, u drugom smo mi dominirali i zasluženo slavili. Moram pohvaliti karakter svojih igrača - rekao je trener Zagreba Željko Kopić.

HNL, 30. kolo:

  • Lokomotiva - Zagreb 1-2
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'