Obavijesti

Sport

Komentari 47

Suárezova godina: Obilježio ju je kako najbolje zna - golovima

Suárezova godina: Obilježio ju je kako najbolje zna - golovima
5

GOLGETER Luis Suárez u Barceloni je osvojio četiri trofeja i zabio u polufinalu i finalu Lige prvaka te u španjolskom superkupu. Eibaru je sinoć uvalio "hat-trick"

VIDEO

Urugvajski fenomen Luis Suárez služio je kaznu od četiri mjeseca zbog ugriza Giorgija Chiellinija . Debitirao je za Barcelonu osam utakmica nakon početka Primere u porazu od Real Madrida 3-1. I na kraju isplatio sav 81 milijun eura , koliko je Barcelona uložila u njega kupivši ga od Liverpoola .

Popularni "El Pistolero" na gol je čekao punih mjesec dana, a nakon što je eksplodirao, nije se zaustavljao. Bilo je skeptika koji su tvrdili da se nikad neće uklopiti u Barçin stil igre, ali kad je počeo s prvim asistencijama, dežurni kritičari morali su priznati da su bili u krivu.

Jučer je Suárezu bilo točno godinu dana kako je debitirao za Barcelonu i proslavio je jubilej onako kako najbolje zna - golovima. U preokretu protiv Eibara (3-1) postigao je sva tri gola.

VIDEO

- Bio je to poseban hat-trick jer je došao godinu dana nakon debija. Pobijedili smo u utakmici koju smo gubili, što je dobro jer smo već bili razmišljali o sljedećoj utakmici protiv Villanovensea u Kupu kralja - rekao je Urugvajac nakon sjajnog učinka na Camp Nouu.

"Važna pobjeda, i dalje napredujemo! Dobro odrađeno, čestitam Luisu Suárezu", napisao je Ivan Rakitić na Twitteru uz fotografiju s Urugvajcem kako drži loptu s potpisima svih suigrača.

Učinak u ovih godinu dana zaista je fascinantan. Barcelona je prošle sezone osvojila četiri od pet mogućih trofeja, a Luis je zabio 35 golova uz 26 asistencija . Ispustio je samo španjolski superkup.

Urugvajac se “iskupio” za poraz u debiju protiv Reala zabivši pobjednički gol u drugom "El Clásicu" sezone. Prvi hat-trick zabio je u pobjedi nad Córdobom 8-0, drugi je dodao Eibaru, a zabijao je u polufinalu Lige prvaka protiv PSG-a , u finalu protiv Juventusa i europskom superkupu protiv Seville .

Među 23 najbolja je za Zlatnu loptu - potpuno zasluženo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 47

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

Šimić o odlasku iz Dinama: 'Igor i ja htjeli smo igrača, a u upravi su ponudili smiješan novac'
MALO O SVEMU

Šimić o odlasku iz Dinama: 'Igor i ja htjeli smo igrača, a u upravi su ponudili smiješan novac'

Mislim da je Bišćan otišao zbog te konstantne borbe za vlast. Griješi se, ali mislim da je odrađen korektan posao. Riskirali smo dosta, rekao je Šimić
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom