Obavijesti

Sport

Komentari 0

Subašić: Oporavak od ozljede mišića lista dođe mi k'o odmor

Subašić: Oporavak od ozljede mišića lista dođe mi k'o odmor
1

Sezona je počela jako rano, igrao sam bez odmora svaka tri dana. Prvenstvo, kup, Europa, reprezentacija. Sakupio sam 32 utakmice i treba mi odmor, kaže Subašić

VIDEO

Dugo sam branio ozlijeđen, stiskao zube, no otkad smo ispali iz Europe, više nema smisla mučiti se. Umjesto da sam na golu, sad sam na terapijama, rekao je Danijel Subašić (30).

Njegova nogometna 2015. već je završila zbog istegnuća hvatišta lista, propustit će dvije zadnje Monacove utakmice, ali dovoljno ih je Subašić već odigrao.

- Sezona je počela jako rano, igrao sam bez odmora svaka tri dana. Prvenstvo, kup, Europa, reprezentacija... Sakupio sam 32 utakmice i osjećam da mi treba odmor - kaže Subašić, prezadovoljan razvojem svoje karijere tijekom protekle dvije godine.

- Postao sam prvi golman Monaca i reprezentacije, igrao sam Ligu prvaka i Europsku ligu, bio sam na SP-u, plasirao se na Euro, branim dobro... I da kucnem u drvo, ne znam što bih još poželio osim zdravlja.

Možda dobar rezultat ili medalju s Eura?

- Ždrijeb nas je bacio u najtežu skupinu, ali ni protivnici nisu dobro prošli kad su izvukli nas. Španjolci su favoriti, Česi su bili iznenađujuće dobri u kvalifikacijama, a Turci kao da su nam suđeni - kaže Danijel.

O izgledima na Euru još je prerano govoriti.

- Bilo bi lijepo proći skupinu, a sve ostalo je bonus. Rano je još, treba vidjeti u kojem ćemo sastavu doći na prvenstvo, hoćemo li svi biti zdravi...

Jedinicu Subašić nema namjeru tako lako prepustiti. Ni Monacovu, ali ni reprezentativnu.

- Ne razmišljam o tome. Zadovoljan sam time kako sam branio, iako je bilo i boljih i lošijih partija. Nadam se da ću brzo zaliječiti ozljedu i zdrav krenuti na pripreme u novu sezonu - poželio je Subašić, koji zbog ozljede ove godine neće nastupiti na splitskom turniru Četiri kafića.

- Nisam siguran ni hoću li svraćati u Split. Moram vidjeti što planira kum Mario Maloča, on je zadužen za raspored aktivnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!
ZATO JE BIO ISCRPLJEN!

Hrgović razmišljao i da otkaže borbu, a borio se bolestan jer je putovao kući vidjeti kćkericu?!

Filip je iz Houstona otišao u Zagreb vidjeti novorođenu kćer, ali je putem pokupio virozu pa pet dana nije mogao trenirati i uzimao je antibiotik. Zato je u meču djelovao iscrpljeno
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.