Obavijesti

Sport

Komentari 174

Benvenuto, Mario! 'Ne brinite, dat ću sve od sebe u Juveu...'

Benvenuto, Mario! 'Ne brinite, dat ću sve od sebe u Juveu...'
1

Mario Mandžukić doputovao je u Torino na potpis ugovora s Juventusom. U ponedjeljak će staviti potpis na ugovor vrijedan 18 milijuna eura. Dao je i izjavu...

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić stigao je u Torino kompletirati transfer iz Atlética u Juventus. Službeni profil Juventusa na Twitteru objavio je fotografije nasmiješenog Marija u torinskoj zračnoj luci.

U Italiji će Mario u ponedjeljak obaviti liječnički pregled te staviti potpis na četverogodišnji ugovor s talijanskim prvakom vrijedan 18 milijuna eura.

- Osjećam se jako dobro. Grad je lijep, igrao sam ovdje dvaput i sviđa mi se sve. Nadam se da ću ovdje biti sretan - rekao je Mandžo pri dolasku u Torino i dodao:

- Mogu navijačima samo reći da ću dati sve od sebe kao što sam to činio u svakom klubu. Borit ću se za novu momčad, znam da Juventus ima sjajne navijače i zato sam sretan. Ovo je sad moj novi dom. Ne brinite, dat ću najbolje od sebe.

Robusni napadač sedmi je Hrvat koji je u nedavnoj povijesti zaigrao za "staru damu" nakon Zorana Bana, Roberta Jarnija, Alena Bokšića, Roberta Kovača, Darija Kneževića te Igora Tudora.

Zanimljivo je da je Mandžukić u posljednje tri godine triput mijenjao klub, a uvijek je odlazio u redove momčadi koja je netom izgubila u finalu Lige prvaka. Prije tri godine iz Wolfsburga je prešao u Bayern, prošle godine u madridski Atlético, a sada ga evo u "bianconerima".

S Mariom u vršku napada, možda Talijani dogodine naprave korak više i uspiju osvojiti Europu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 174

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze