Obavijesti

Sport

Komentari 75

Svi su ludi za Krstanovićem: Slavene, čekam te još kratko

Svi su ludi za Krstanovićem: Slavene, čekam te još kratko
1

Godi mi interes BiH i velikog Sušića, ali srce vuče da igram za Hrvatsku. Morao bih dobro razmisliti kad bi me Sušić nazvao. Također, nemam putovnicu BiH, kaže Ivan

VIDEO

Prije tri godine Ivan Krstanović dobio je poziv da zaigra za BiH. Pojavio se na pripremama, ali je bio ozlijeđen, pa nije zaigrao. Posljednjih dana opet se aktualizirala priča o pozivu u reprezentaciju BiH. Napadača Dinama žarko želi legendarni Safet Sušić, koji se ovih dana navodno sprema doći iz Pariza u Zagreb.

- Čuo sam za to iz medija, ali još me nitko nije kontaktirao. Godi mi interes BiH i velikog Sušića, ali ipak srce vuče da igram za Hrvatsku. Morao bih dobro razmisliti kad bi me Sušić nazvao. Također, nemam putovnicu BiH - kaže Krstanović.

Prošle je sezone bio najbolji strijelac HNL-a, ali je prednost ispred njega u našoj reprezentaciji dobio hajdukovac Vukušić, zbog čega se Ivan jako naljutio na našeg izbornika. Smatrao je kako je nelogično da je Ante bio ispred njega za utakmicu s Gruzijom.

- Još ću čekati Bilićev poziv pa ću vidjeti što će biti. Nadam se da ću ga dočekati uskoro. Sad sam u Dinamu i vjerujem da iz tako velikoga kluba mogu puno lakše doći do reprezentacije - rekao je novi ljubimac navijača “modrih” i nastavio:

- Ma pokazat ću svima da vrijedim dovoljno za ‘kockaste’. Sjajno sam počeo u Dinamu i bit će još mojih važnih golova. Svjestan sam velike konkurencije u Bilićevoj momčadi, ali ne bojim se nimalo jer doista igram dobro.

Pitanje je samo želi li Bilić Ivana u reprezentaciji ili će ga ipak prepustiti Papetu.

Najveća pobjeda u Ligi prvaka

Helsinkijevih 10-0 je prva takva pobjeda u najelitnijem europskom natjecanju nakon 1979. i slavlja Ajaxa nad Omonijom. To je najuvjerljiva pobjeda u povijesti Lige prvaka, koja se igra od 1992. Dinamo će kod Finaca gostovati u srijedu 27. srpnja u 18 sati. 

Umjetna trava bit će problem

Damir Krznar u Finskoj je gledao idućeg protivnika “modrih”. 

- Oni su disciplinirana momčad, bolji su od Neftčija. Umjetna trava bit će problem jer lopta dosta odskače - rekao je Krznar i dodao da će takvo izvješće prenijeti Kruni Jurčiću.

Jurčić: dobili su 10-0, e pa šta... 

Trenera Dinama nije previše fascinirala uvjerljiva pobjeda Helsinkija nad Velšanima.

- Dobili su 10-0, ali ne treba od toga odmah stvarati famu. Ne znam kakav je taj Bangor i zato želim Helsinki vidjeti u prvenstvu - kaže Kruno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom