Obavijesti

Sport

Komentari 45

Svi trpaju žutoj Barci: Dečki, a da se ipak riješite tih dresova?

Svi trpaju žutoj Barci: Dečki, a da se ipak riješite tih dresova?
6

Došli su u žutom na San Mames u prvoj utakmici Superkupa i dobili četiri komada. Celta ih je razbila 4-1. Barcin žuti dres je najprodavaniji, ali baš i ne donosi sreću

VIDEO

Barcelona je doživjela debakl u Vigu. Celta je nakon 11 godina dobila Barcu kod kuće, utrpala joj je četiri komada. Katalonci su prije tog gostovanja u pet utakmica primili četiri gola. Celta im je zabila tri u 56 minuta.

- Ujedinjeni smo kao nikad. Već se pripremamo za sljedeću utakmicu - pokušao je umiriti navijače Luis Suarez, dok je Luis Enrique imao samo riječi hvale za svoju bivšu momčad koju je trenirao prije dolaska na klupu Barce.

- Kako su samo igrali... Mogu im čestitati, ništa drugo. Izgubili smo, ali to je test. Idemo dalje - rekao je trener Barce.

Prokletstvo žutog dresa

Katalonci su na gostovanju u Vigu bili u žutim dresovima koji su napravljeni sa simbolima katalonske zastave. Iako se radi o najprodavanijem Barceloninom dresu, igrači katalonskog kluba u tom dresu doživljavaju debakl za debaklom.

Slična stvar bila je u sezoni 2013./2014. Barcelona je imala niz od 26 utakmica bez poraza. Niz je prekinuo Athletic Bilbao na San Mamesu. Pogađate, Barca je igrala u žutim dresovima. Izgubili su Katalonci i od Bayerna, remizirali su kod Osasune, Atletica i Milana te sezone. Sve u žutim dresovima. 

Sad se prokletstvo žutog dresa vratilo. Barcelona je u ovim dresovima dobila četiri komada na San Mamesu u prvoj utakmici Superkupa. U srijedu ih je Celta razbila kod kuće s 4-1. Žuti je dres najprodavaniji, ali je li baš najsretniji?

Nijemci su se riješili zelenog dresa nakon 5-1 poraza od Engleske 2001. godine, ali su ga vratili na Euru 2012. United je znao mijenjati dresove na poluvremenu. Sir Alex Ferguson žalio se da ne vidi igrače pa su u drugom dijelu protiv Southamptona 1996. godine njegovi igrači svukli sive dresove. United je izgubio 3-1. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 45

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja