Obavijesti

Sport

Komentari 18

Tajna Anasovih dobrih igara u Hajduku su sretne kopačke

Tajna Anasovih dobrih igara u Hajduku su sretne kopačke
1

Anas Sharbini 'iz naftalina' je izvukao 'sretne kopačke' i odmah je proigrao. U tim 'adidaskama' F-50 odmah je zabio dva gola Istri i odigrao savršeno protiv Zagreba

VIDEO

Tajna dobrih igara Anasa Sharbinija nije ni u čarobnom štapiću Krasimira Balakova, ni u promjeni pozicije, ni u bratovim golovima. Anas jednostavno igra puno bolje jer je opet obuo 'sretne kopačke', otkrio nam je njegov suigrač. 

Poznato je kako je mlađi Sharbini praznovjeran, kako pazi na svaki detalj. Šiša se uvijek kod iste frizerke u Rijeci, ne odustaje ni od uobičajenih rituala brijanja uoči svake utakmice, načina pakiranja opreme, a odnedavno ne odustaje ni od 'sretnih kopački'. 

Prisjetimo se, Anas je u studenom prošle godine, nakon serije loših igara, promijenio kopačke. Umjesto fluorescentnih, šminkerskih 'nikeica', zaigrao je u bijelim 'adidaskama' F-50 i odmah zabio dva gola Zagrebu.

- Znam da nije sve u 'sretnim kopačkama', ali ja ih, za svaki slučaj, neću mijenjati sve dok se ne raspadnu – rekao je tada Anas.

No brzo je Sharbini zaboravio na 'sretne kopačke', i vratio se šminkerskim. I trajala je ta ljubav sve dok opet nije zagustilo. Ponovno je u sezonu ušao katastrofalno, zaredale su kritike i zvižduci s tribina, pa je Anas iz naftalina  izvukao 'sretne kopačke'. 

- Obuo ih je za uzvrat sa Stokeom, ali nisu bile 'uštimane' pa smo izgubili – našalio se njegov suigrač i dodao:

- Od tada Anas igra kao preporođen, zabio je dva gola Istri, a protiv Zagreba je odigrao za desetku.

Anas prekida 'silenzio'

Anas i dalje izbjegava medije, najavio je kako će doći na pressicu ako Hajduk pobijedi Split u nedjeljnom gradskom derbiju. Kako bi se što bolje pripremio, kupio je još jedne 'sretne kopačke', jer su lagane kao pero i brzo se troše. Zlu ne trebalo, da budu u pričuvi za derbije sa Splitom i Dinamom.

Neka pale, tko zna kad će zabiti  

Anas Sharbini dobri je duh 'bijele' svlačionice. Svi ga obožavaju zbog vedrog duha i zbog toga jer se ne libi našaliti na svoj i bratov račun. Torcida je tijekom utakmice sa Zagrebom zapalila brojne bengalke nakon Ahmadovih golova, a Anas je u svlačionici to prokomentirao: 

- Neka pale, tko zna kad će opet Ahmad zabiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića