Obavijesti

Sport

Komentari 32

Tata: Da sam ja Messi, davno bih rekao zbogom 'gaučima'

Tata: Da sam ja Messi, davno bih rekao zbogom 'gaučima'
1

Jednog dana sve te kritike će mu dosaditi, dići će ruke i sve poslati kvragu. A onda ćete plakati, komentirao je Manu Ginobili brojne kritičare Messijeve igre u domovini

VIDEO

Kritike na račun igara Lea Messija u dresu Argentine iz godine u godinu sve su žešće. Navijači 'gauča' zamjeraju jednom od najboljih nogometaša svih vremena da puno bolje igra u klubu no u reprezentaciji. A izbornik Tata Martino kaže kako će i Leo jednog dana izgubiti strpljenje s brojnim uvredama.

- Da sam ja Messi, odavno bih prestao igrati za Argentinu i igrao bih samo za Barcelonu. Priče o njegovom umirovljenju u reprezentaciji su frustrirajuće, ali razumljive - rekao je Martino te se okrenuo navodima kako su u Barceloni zabranili Messiju da igra prijateljske utakmice za Argentinu:

- Nikad nitko to nije tražio. Nikada niste čuli nešto o tome ni od mene, ni od Messija, ni predsjednika saveza. Ma ne želim pričati o tome. Svi oni koji kritiziraju Messijeve igre ne zaslužuju komentar. Sve te kritike nakon finala Copa Americe nemaju previše smisla.

Na nepravedne kritike na račun Lea u domovini upozorio je prije tjedan dana i argentinski NBA košarkaš Manu Ginobili.

- Pa taj dečko je zvijer, odveo nas je do dva finala u posljednja dva natjecanja. Nije baš normalno kritizirati naš najvrijedniji dragulj. A jednog dana sve će mu to dosaditi, dići će ruke i sve poslati kvragu. A onda ćete plakati - rekao je košarkaš San Antonio Spursa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'
VRATIO SE U ZAGREB

Hrgović nakon poraza: 'Ovako se ne mogu povući. Još jednom ću na put prema svjetskoj tituli'

I dalje mislim da sam izgubio od lošijeg borca. Nisam izgubio prekidom, već zbog puknute arkade. U trenutku prekida vodio sam 4-3 u rundama. Kako se osjećam, najradije više nikad ne bih boksao, objasnio je Hrgović

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici
VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću
SAŽETAK: ZRINSKI - ŠIBENIK 0-2

VIDEO Pogledajte crveni karton zbog kojeg je gazda Zrinskog raspalio po HNS-u i sucu Joviću

OSIJEK - Šibenik je slavio 2-0 na vrućem gostovanju u Osijeku kod Zrinskog te u izravnom dvoboju izborio povratak u HNL nakon samo jedne sezone u drugoj ligi. Susret je sudio Fran Jović, koji je u prvom poluvremenu dosudio penal za Šibenik pa isključio krilnog igrača Zrinskog Petra Korova. U obje situacije sudjelovao je Korov, a nakon susreta predsjednik Zrinskog Ivan Komak rekao je da će tražiti Jovićevo izuzeće. Obrušio se i na HNS.