Obavijesti

Sport

Komentari 44

Torcida slavi 64. rođendan u 3. HNL: 'Dođite vidjeti travnjak'

Torcida slavi 64. rođendan u 3. HNL: 'Dođite vidjeti travnjak'
4

Napokon imamo novi travnjak, pozivamo naše navijače da ga dođu vidjeti i podržati mlade igrače, budućnost kluba, pozvao je Brbić navijače na utakmicu Hajduka B

VIDEO

Hajduk je pronašao način da svojim vjernim navijačima predstavi novi travnjak, a sudeći po prvim reakcijama, to bi trebao biti puni pogodak. 

Naime, vrata Poljuda otvorit će se u nedjelju u 14.30 sati, a svi navijači pozvani su da vide novi travnjak, na kojem će trećeligaški derbi odigrati Hajduk B i Primorac iz Stobreča. Očekuje se velika posjeta, sigurno najveća u povijesti Treće lige, jer će Torcida iskoristiti prigodu za proslavu 64. rođendana. Pretplatnicima je ulaz besplatan, dok će svi ostali morati kupiti ulaznice po cijeni od 10 i 20 kuna. 

- Napokon imamo novi travnjak, pozivamo sve naše navijače da ga dođu vidjeti i podržati naše mlade igrače, budućnost našega kluba - kazao je predsjednik Marin Brbić, koji nije želio komentirati kaznu od dvije utakmice bez gledatelja zbog nereda u Dugopolju.

Ivo Čagalj/Pixsell

- Kaznu sam već komentirao, nemam baš ništa za dodati. Mogu samo kazati da je tužno ili barem čudno, da o kazni Hajduka među ostalima odlučuje gospođa Valentina Koprivnjak, koja je visoko pozicionirana u NK Osijeku, a jedna od odluka je da mi igramo protiv Osijeka bez gledatelja. Gospoda u HNS-u nisu smjeli dozvoliti sebi taj gaf, jer samo su tri člana Komisije došla, a bez nje ne bi bilo kvoruma, pa ni odluke. Njen glas je presudio... Mislio sam da će HNS imati više razumijevanja. Inače, Komisiji za žalbe treba puno više vremena da se sastanu, a sad su se sastali promptno i ja im čestitam na toj efikasnosti - kazao je sarkastični Brbić.

Ugradnjom brojača, video nadzora i obnovom travnjaka Poljud je vratio stari sjaj i bez sumnje opet postao najbolji stadion u Hrvatskoj. No sve su glasnije najave da će reprezentacija protiv Italije igrati u - Zagrebu.

- Boljeg stadiona i uvjeta u Hrvatskoj nema i baš sam znatiželjan kako će HNS ovoga puta objasniti eventualni nedolazak. Čujem da će se podnositi nekakve kandidature, natječaji, ali nas o tome nitko nije obavijestio.

Deplasirano da se Split mora boriti za domaćinstvo, a ima jedini normalan stadion u državi na kojem se utakmice najvišeg ranga mogu igrati. Pogotovo zimi.

- Prije nego sam došao bilo je dogovoreno da će se igrati dvije utakmice u Splitu, pa se nije igralo... Ne znam što bih vam više rekao na tu temu, a da nisam već rekao. Baš me zanima objašnjenje iz HNS-a, ako se eventualno neće igrati na Poljud, kako je najavljeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'