Obavijesti

Sport

Komentari 19

Tudor: 'Prskalo nam može više pomoći nego Artem Milevski'

Tudor: 'Prskalo nam može više pomoći nego Artem Milevski'
1

Hajduk u nedjelju gostuje kod Slaven Belupa, a Igor Tudor muči se s napadačima. Dat će priliku mladom Ivanu Prskalu jer Artem Milevski još nije spreman pomoći

VIDEO

Tudor u Koprivnici ne može računati na napadače Maglicu, Gotala i Kouassija, koji su postigli 14 od 24 Hajdukova prvenstvena gola. S obzirom na to da je trener Hajduka u B momčad preselio i napadače Milevskog i Abdukholikova, u prvi plan je izbio mladi Hercegovac Ivan Prskalo, koji je za B momčad zabio tri gola.

- Koga nema, bez njega se mora. Naći će se 11 dobrih - kazao je dobro raspoloženi Igor Tudor i dodao:

- Nisu u pitanju samo napadači, nedostaju nam i Vršajević i Mezga, Antoniju Miliću se uoči puta upalio zub... Zato smo priključili Prskala iz B momčadi i velike su šanse da on nastupi.

Činjenicu da Prskalo dobiva priliku za debi, dok je Milevski nakon dva gola u prošlom kolu za B momčad, ostao među "rezervama", Tudor pojašnjava trenutačnom tjelesnom spremom.

- U ovom trenutku sam se rukovodio time što Prskalo može više pomoći momčadi od Milevskog, ali i time da će Milevskom pomoći još 90 minuta podizanja forme u B momčadi. Planiramo da se on vrati u konkurenciju protiv Lokomotive.

Prebacivanje Abdukholikova u B momčad, kao i nepozivanje Malokua u situaciji kad mu nedostaje rješenja u napadu, jasno otkrivaju Tudorov stav o toj dvojici igrača. Očito o njima nema visoko mišljenje, kao što ga nema ni o gostovanju u Koprivnici.

- Loše stvari u životu treba zaboraviti. Svaka utakmica u gostima je teška, Belupo je za nas tradicionalno nezgodan domaćin. Uvijek igraju svoju igru, sustav 4-2-3-1 i bit će motivirani. Da Hajduk dođe i s B momčadi, oni bi bili jako motivirani, o tom nema govora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union