Obavijesti

Sport

Komentari 159

Mandžukićev 'killerski' gol iz penala, Arsenal šokirao City

Mandžukićev 'killerski' gol iz penala, Arsenal šokirao City
7

Iako se u mreži Granade očekivalo puno više golova, Atlético joj je zabio "samo" dva, a jedan od njih bio je djelo Mandžukića. Arsenal je na Etihadu iznenadio City

VIDEO

Trebao je to biti tek malo jači pucački trening Atlética između okršaja u Kupu kralja protiv Reala i Barcelone, no nije se ta tvrdnja pokazala sasvim točnom. Čak ni nakon što je Diego Simeone od prve minute protiv Granade postavio Marija Mandžukića i Fernanda Torresa .

Istina, Atlético je pobijedio prilično komotno (2-0), no gost je bio taj koji je dominirao sve do vodećeg gola "rojiblancosa". Abdoul Sissoko povukao je Diega Godína u šesnaestercu Granade, a sudac pokazao na penal. Kao i protiv Reala, Mandžo je zabio i Granadi te tako došao do osmog prvenstvenog gola u sezoni. Krasno je hrvatski reprezentativac izveo penal, pogodio je same "rašlje" .

U nastavku utakmice španjolski je prvak rutinski čuvao vodstvo, a Mandžo je u 51. minuti  nakon zanimljivog hrvanja s Yusteom ostao ležati na travi, no ubrzo se pridigao. Nakon što je Mandžukić izašao iz igre u 83. minuti, njegova je zamjena riješila utakmicu. Raúl García zabio je za 2-0 pet minuta nakon što je dobio priliku. Atlético je tako ostao za vratom Barceloni koja od 19 sati igra protiv Deportiva.

VIDEO

U isto vrijeme u Engleskoj se igrao veliki derbi između Manchester Cityja i Arsenala na Etihadu u kojem je Arsenal dohvatio prijeko potrebne bodove za povratak na pozicije koje jamče (kvalifikacije za) Ligu prvaka.

U vodstvo je "topnike" doveo Santi Cazorla u 24. minuti iz penala nakon što je Kompany oborio Oliviera Girouda . City je u nastavku stiskao i imao nekoliko (polu)prilika za izjednačenje koje nije iskoristio, a utakmicu je riješio baš francuski napadač Giroud u 67. minuti, poslije slobodnjaka strijelca prvog gola Cazorle. Na ljestvici je sada Arsenal peti s 39 bodova, osam manje od Cityja koji za vodećim Chelseajem zaostaje pet bodova.

Detaljniju statistiku utakmica pogledajte na Goalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani