Obavijesti

Sport

Komentari 0

Van Gaal: Čekajmo i nadajmo se da će se CR7 vratiti u United

Van Gaal: Čekajmo i nadajmo se da će se CR7 vratiti u United
6

I dok Louis Van Gaal sanja Cristiana Ronalda u dresu 'crvenih vragova' u svlačionici 'kraljeva' je napeto. Benitez ima podršku predsjednika, a Isco je na izlaznim vratima

VIDEO

Kao da se u Real Madridu trenutno ne događa dovoljno stvari, menadžer Manchester Uniteda Louis Van Gaa l odlučio je malo potpaliti vatru o budućnosti Cristiana Ronalda, piše španjolska Marca . Nizozemac ima želju vratiti Ronalda u Manchester.

- Što se tiče Ronalda, čekajmo i nadajmo se. Ne postoji trener na svijetu koji ga ne voli, ali takvi igrači su uglavnom nedostupni. Pratimo sve igrače, ne samo Ronalda - rekao je Van Gaal.

Iako se već neko vrijeme PSG spominje kao sljedeća Ronaldova destinacija, Louis Van Gaal je ovom izjavom dodao još jedan klub na listu mogućih destinacija Cristiana Ronalda.

Iscu je polako dosta

Nije to očekivao, ali El Clasico je počeo s klupe. Više je razloga zašto je mislio da će protiv Barcelone zaigrati od prve minute. Španjolac nije išao na okupljanje reprezentacije zbog manjih ozljeda i jer je znao da mora biti spreman za sudar s Barcelonom. Bio je odličan na treninzima, imao neke fenomenalne poteze, ali ipak je ispred njega zaigrao James Rodriguez . James, koji je bio van stroja dva mjeseca i koji je netom prije El Clasica igrao za Kolumbiju, tisućama kilometara od Madrida.

Isco lagano puca po šavovima, a to su potvrdili i suigrači iz svlačionice nakon što je udario Neymara i dobio izravni crveni karton . Dobio je ovacije Bernabeua za taj potez, ali pitanje je koliko će Isco još trpjeti Rafu Beniteza i sjediti na klupi.

VIDEO

Benitez ima punu podršku predsjednika Pereza

Iako se govorilo da će Rafa Benitez dobiti otkaz nakon poraza od Barcelone 4-0, španjolski El Chiringuito tvrdi suprotno. Ronaldo je navodno predsjedniku Reala Perezu poručio: "ili on, ili ja", mnogi su pomislili da je tu kraj Benitezove ekspedicije u Realu, ali predsjednik Florentino Perez i Benitez sreli su se nakon utakmice protiv Katalonaca. Perez je Benitezu dao punu podršku i poručio da igra načinom koji želi. Dodao je i da ne treba osjećati pritisak da u momčadi moraju biti sve najveće zvijezde.

- Ako Ronalda želiš ostaviti na klupi, samo izvoli - rekao je Perez Benitezu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao