Obavijesti

Sport

Komentari 30

Van Gaal pijan ko letva? Govor koji je oduševio sve na Otoku

Van Gaal pijan ko letva? Govor koji je oduševio sve na Otoku
6

Van Gaal je bio u "Winston Churchill modu". Unitedov trener održao je govor kakav Englezi dugo nisu vidjeli. Vikao je, bodrio igrače, a za kraj opalio je Giggsa u glavu

VIDEO

Sjećate se mirnog i staloženog Van Gaala na klupi Manchester Uniteda? Čovjeka kojem lice ne odaje je li 5-0 na United ili 3-0 za njegove suparnike. Zaboravite na njega. Došao je novi Van Gaal. Englezi su oduševljeni. Kao da je Winston Churchill ušao u njega, pišu britanski novinari. Nizozemac je bio glavna zvijezda na tradicionalnoj večeri koju je organizirao Manchester United.

VIDEO

David de Gea dobio je nagradu za najboljeg igrača drugu godinu u nizu, no sve oči (i uši) bile su uprte samo u jednog čovjeka. Društvene mreže preplavljene su komentarima o alkoholu koji je Van Gaala pretvorio u pravog zabavljača. A plan je bio da Van Gaal kaže par riječi. Pretvorilo se to u nezaboravan show.

- Uvijek je teško sažeti sezonu. Ali kad počneš s 10 utakmica i 13 bodova, a trener si najpoznatijeg kluba na svijetu... Još igraš kod kuće. Ja sam isto čovjek. I onda mi navijači plješću, ja si mislim kako je to moguće? I sa svim ozljedama mi nastavimo dalje, to je nevjerojatno - počeo je Van Gaal.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Potom je krenulo.

- Sjećam se sastanka s igračima, kad je kapetan Wayne Rooney (prekinuli su ga povicima) rekao da idemo po drugo mjesto. I ja sam rekao: "DA!!!! Idemo!

Tu je malo zastao pa nastavio.

- Uh, sjećate se gostovanja kod Chelseaja? Ne, ne, ne. Slušajte me, morate me slušati. Wayne Rooney je rekao da idemo po to drugo mjesto. Kod Chelseaja smo imali 80 posto posjeda lopte, a oni tek tri šanse i dobili su nas. Zamislite da smo mi dobili njih! Pa bili bismo prvaci. Da, prvaci - rekao je Van Gaal.

VIDEO

Igrači su bili oduševljeni. Sjedili su u publici s boljim polovicama i kao da nisu vjerovali da je na pozornici inače hladan i pomalo uštogljen Van Gaal. Završio je Nizozemac svoj govor, ali onda se vratio na pozornicu i uzeo mikrofon od voditelja.

Nešto ga je mučilo.

- Želim još nešto reći. Hej, slušajte menadžera! Ryan Giggs rekao mi je, u pravu je. Rekao mi je, ovog puta je posebno u pravu, rekao sam vam da ste najbolji navijači na svijetu. Ali večeras sam malo razočaran. Vidio sam damu koja fantastično svira saksofon. Zaplješćite joj! - rekao je Van Gaal , a Unitedova TV je ubacila reklame.

Nije tu bio kraj. Van Gaal je sjeo kod Giggsa i opalio mu jednu iza uha.

Onako, prijateljski.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu