Obavijesti

Sport

Komentari 22

Varaždinci će ipak igrati: Na 24 im je sata ukinuta suspenzija

Varaždinci će ipak igrati: Na 24 im je sata ukinuta suspenzija
3

Varaždin danas gostuje kod Istre u 20.kolu HNL-a. Igrači su krenuli prema Puli no do posljednjeg su trena čekali da im HNS potvrdi kako su im ukinuli suspenziju

VIDEO

Dočekali potvrdu!

Nogometaši Varaždina koji su krenuli prema Puli na gostovanje kod Istre ne znajući da li će moći zaigrati u 20. kolu HNL-a mogu odahnuti. Nedugo nakon njihovog polaska potvrda HNS-a da im je suspenzija skinuta na 24 sata pristigla je u klub. Glasnogovornik Varaždina Saša Grabarić SMS porukom javio je dobru vijest ne samo igračima nego i novinarima.

NK Varaždin uplatio je prvu ratu svim dužnicima zbog čega im je HNS odlučio skinuti privremeno suspenziju i omogućiti im da zaigraju danas protiv Istre. Milanu Pavličiću, bivšem igraču Varaždina, u danas u osam sati ujutro uplaćeno je 100.000 kuna te je odlučeno da se suspenzija privremeno povuče.  No klub do srijede mora uplatiti novih 200.000 kuna.

Boris Solomun, predsjednik Varaždina, u posljednji trenutak pronašao je novac. Uplaćen je vjerovnicima, a oni su poslije uplate povukli zahtjeve za suspenzijom kluba. 

- Ovo je privremena odluka. Do srijede mi je obećano još 200.000 kuna. Ako ne ispune to obećanje, suspenzija ponovno stupa na snagu sljedeći vikend - rekao je Milan Pavličić. Njemu klub duguje ukupno 1,2 milijuna kuna.

Manji iznos uplaćen je i NK Čakovcu, pa je i taj klub privremeno povukao svoj zahtjev za suspenzijom NK Varaždina.

- Dobili smo manji iznos te kao znak dobre volje privremeno povukli zahtjev za suspenzijom i poslali nagodbu u Hrvatski nogometni savez. Očekujemo da nam NK Varaždin u tjednim obrocima isplati sav novac do posljednja dva kola prvoligaške sezone - izjavio je Dušan Mikolaj, predsjednik NK Čakovca, za internetski portal evarazdin.hr..

Treneru, jel' igramo?

Igra se,ne igra se...Varaždinci još nisu sigurni, sjede u autobusu i čekaju put u Pulu.

Nogometaši Varaždina danas u 15 sati trebali bi odigrati susret 20. kola HNL-a protiv Istre u Puli. Igrači su već u osam ujutro spremno čekali u autobusu no idućih su sat vremena proveli na parkiralištu. 

Naime, Varaždin je suspendiran zbog dugovanja i nije odigrao prošlo kolo prvenstva no u međuvremenu je klubu suspenzija ukinuta. Kako bi mogli odigrati susret u Puli Varaždinci moraju barem sat vremena prije početka utakmice predatui delegatu papir HNS-a i potvrdu da im je suspenzija ukinuta kako bi mogli regularno nastaviti s nastupima u prvenstvu.

Autobus s igračima oko pola deset ipak je krenuo prema Puli kako bi igrači na vrijeme stigli na stadion Aldo Drosina. Papir koji su punih sat vremena strpljivo čekali sjedeći u autobusu nije stigao prije njihovog polaska no novo izabrani predsjednik Varaždina, Boris Solomun, garantirao je kako će njegovi dečki danas zaigrati. Solomu je uvjeren kako će potvrda HNS-a stići svaki čast te će je Varaždin moći uredno predati delegatu uoči početka susreta.

Varaždinci su spremni istrčati na travnjak pulskog stadiona, pitanje je samo hoće li rješenje HNS-a stići na vrijeme. Rijeci su u prošlom kolu 'poklonili' pobjedu 3-0. Susret je, odlukom HNS-a o suspenziji Varaždinaca odlučen u korist momčadi s Kantride bez odigrane minute. Susret bi za Varaždin ponovno mogao biti odlučen 'za stolom', ako HNS ne požuri s formalnostima i izda im potvrdu na vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem