Obavijesti

Sport

Komentari 230

Messi promašio penal, Turčin htio tući suca, Barceloni trofej

Messi promašio penal, Turčin htio tući suca, Barceloni trofej
9

Nogometaši Barcelone i Atletico Madrida odigrali su 0-0 u uzvratnom ogledu na Nou Campu. Barca je zahvaljujući golu u gostima iz prvog susreta osvojila Superkup...

VIDEO

Barcelona je u svakoj od zadnje četiri uzvratne utakmice Superkupa koje su odigrane na Nou Campu zabila najmanje tri gola. Točnije, Katalonci imaju prosjek od 3,25 golova u te četiri utakmice. Na noge im je došao Atletico Madrid. Messi i Neymar bili su u prvoj momčadi i sve je bilo spremno na golijadu. A ono - ćorak.

Barcelona i Atletico Madrid odigrali su 0-0 u uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa. Katalonci su osvojili svoj 11. Superkup zahvaljujući rezultatu iz prve utakmice i golu u gostima (1-1). Burno je bilo na Nou Campu. Dva crvena kartona igračima Atletica, trebali su dobiti još barem jedan, kao i igrači Barce zbog upornog simuliranja.

Napad Messi - Neymar potpuno je zakazao. U prvom poluvremenu Messi i Neymar međusobno su izmijenili tek jedno jedino dodavanje.

Barcelona je u jednom trenutku imala čak 81 posto lopte u nogama, ali Atletico je bio taj koji je stvorio najbolju šansu u prvom dijelu. Arda Turan propustio je završiti sjajnu akciju Atletico Madrida. Njegov je udarac čudesno obranio Victor Valdes.

U drugom dijelu Atletico je pokušao presingom, ali nije išlo. Barcelona je opet zagospodarila terenom, pogotovo kad je u igru ušao Andres Iniesta.

A onda zadnjih 10 minuta utakmice. Prvo je Filipe Luis zaradio glupi crveni karton. Dok je Barca išla u akciju, Luis je trčao kraj Alvesa. Malo su se "koškali", Luis je srušio Alvesa, ovaj se podigao, ali igrač Atletica ovaj put je udario svog sunarodnjaka. Glavni je sudac nakon konzultacija s pomoćnikom pokazao Luisu crveni karton.

A s crvenim je morao završiti i Godin nakon što je namjerno nagazio Alvesa nakon jednog duela. Pogledajte OVDJE sramotan potez igrača Atletica. 

U 88. minuti utakmice Barcelona je imala penal. Pedro je izborio najstrožu kaznu, ali Leo Messi je pogodio prečku.

U sudačkoj nadoknadi Arda Turan, koji je u međuvremenu izašao iz igre, nešto je dobacio sucu, a ovaj mu je pokazao crveni karton. To je potpuno razbjesnilo Turana koji je krenuo na suca kako bi se obračunao s njim. Jedva su ga zadržali na klupi.

Na kraju, Barcelona osvaja prvi trofej, Martino slavi ispred sunarodnjaka Simeonea iako ga nije pobijedio. Ovaj dvojac već je bio na suprotnim stranama u igračkim danima. Simeone je bio u Velezu, a Gerardo Martino u Newell'su.

Neymar kao da ima dvije lijeve

Brazilac je poznat po fantastičnim driblinzima kojima izluđuje protivnike. No otkako je došao u Barcelonu, Neymar ne pokazuje ono po čemu je poznat. U dvije utakmice Superkupa Neymar je 12 puta ušao u dribling, no samo je jednom izašao kao pobjednik. Usporedbe radi, Leo Messi u dvije utakmice imao je osam uspješnih driblinga od 13.

Martino drugi Argentinac u Barci s osvojenim Superkupom

Gerardo Martino šesti je trener Barcelone osvajač Superkupa (Menotti, Cruyff, Robson, Rijkaard i Guardiola)

Superkup (uzvrat):

  • Barcelona - Atletico Madrid 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 230

VIDEO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...
NIJE ODUŠEVIO

Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Najveću ocjenu dobio je Phil Foden, čak 9,5 od mogućih 10. Iza 23-godišnjeg Engleza je sjajna sezona s 19 golova i osam asistencija u 35 utakmica, a proglašen je i najboljim igračem Premier lige

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive
Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu