Obavijesti

Sport

Komentari 224

Villarrealu bod na Bernabeuu prvi put nakon devet godina

Villarrealu bod na Bernabeuu prvi put nakon devet godina
5

Real je odigrao tek 1-1 protiv Villarreala na Santiago Bernabeuu. Barca se približila na dva boda. Villarreal je posljednji put osvojio bod u Madridu 27. kolovoza 2006.

VIDEO

Real Madrid je prosuo dva boda u 25. kolu španjolskog prvenstva. Na Bernabeuu je protiv Villarreala odigrao tek 1-1 i dopustio Barceloni da se približi na samo dva boda. Villarreal nikad nije slavio u Primeri protiv Reala na Bernabeuu, a ovo im je prvi put nakon 27. kolovoza 2006. godine da su uzeli bod Realu u Madridu. Od 1998. godine 11 puta su izgubili u Madridu i tek triput uzeli bod "kraljevskom klubu". 

Real je dočekao Villarreal u zanosu tri uzastopne pobjede uz gol-razliku 6-0. Očekivala se laka pobjeda Reala, ali vrlo dobri Villarreal uz malo sreće mogao je i slaviti na Bernabeuu. Real je stvorio dosta šansi, ali brojni promašaji i sjajan golman gostujuće momčadi koštali su igrače madridske momčadi tri boda. 

U 12. minuti Carvajal je spasio gol s crte. Nakon poluvremena bez golova, "kraljevi" su poveli u 52. Eric Bailly hrvačkim zahvatom ruši Ronalda u šesnaestercu. Za suca nema dvojbe. Penal. Ronaldo je mirno zabio za vodstvo Reala. Portugalcu je to bio 30. gol sezone i 9. ovosezonski penal u Primeri, tri više od bilo kojeg drugog igrača u ligama Petice. Portugalac je zabio zadnjih 15 penala za Real u Primeri.

U 64. minuti je 1-1. Gerard Moreno zabio je lijepim udarcem lijevom nogom s vrha šesnaesterca. Zanimljivo, prije tog gola u jednoj akciji gostujući igrač je pao u kaznenom prostoru nakon što ga je srušio Carvajal. Situacija je bila slična kao i ona u kojoj je sudac svirao penal za Real, ali ovoga puta glavni sudac ostao je nijem.

Screenshot

Villarreal je mogao i slaviti. To bi bilo prvi put u povijesti da su dobili Real Madrid na Bernabeuu u Primeri. No udarac Luciana Vietta brani Iker Casillas. Pred kraj utakmice Real je mogao dobiti još jedan penal. Ponovno je nespretni Bailly bio u akciji. S leđa je gurnuo Javiera Hernandeza, ovoga puta sudac nije ništa svirao. Real je pritisnuo u zadnjim minutama, ali Villarreal se obranio za veliki bod.

Atletico remizirao kod Seville

Sevilla i Atletico odigrali su 0-0 prije utakmice Reala i Villarreala. Diego Simeone na gostovanju u Sevilli krenuo je bez Marija Mandžukića. Hrvatskog napadača uveo je 15 minuta prije kraja utakmice. Nije pomoglo. Ostalo je 0-0.

Primera, 25. kolo:

  • Real - Villarreal 1-1 (Ronaldo 52 (p) / Moreno 64)
  • Sevilla - Atletico Madrid 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...