Obavijesti

Sport

Komentari 30

Nije im problem samo Maloča: Najiskusniji su sad najživčaniji

Nije im problem samo Maloča: Najiskusniji su sad najživčaniji
1

Vučevićev problem nije samo Maloča, nego i drugi iskusniji igrači. Milevski je razbio nogom vrata, Tino Sušić izvrijeđao novinare, a Avdija Vršajević napao suca Zebeca

VIDEO

Mario Maloča više nije član prve momčadi Hajduka. Novi trener Hajduka Goran Vučević, predsjednik Marin Brbić i Maloča uoči jučerašnjeg popodnevnog treninga su razgovarali, a odmah potom objavljena je vijest da je kapetan ‘bilih’ prebačen u B momčad.

Maloča je još u utorak zbog nediscipline potjeran s treninga. Vučević ga je u srijedu vratio, no jučer je došlo do definitivnog razlaza. Umjesto da predvodi momčad u Jadranskom derbiju protiv Rijeke, Maloča će biti na raspolaganju treneru B momčadi Osibovu za utakmicu treće lige s Croatijom u Zmijavcima.

Vučević je Maloču izbacio iz prve momčadi jer je nezadovoljan disciplinom, zalaganjem, te igrom sad već bivšeg kapetana, a nešto slično je i najavio na siječanjskom druženju s navijačima kad je rekao da Maloči više neće produljivati ugovor, koji mu istječe sljedećeg ljeta.

Vučevićev problem nije samo Maloča, nego i drugi iskusniji igrači. Artem Milevski razbio je nogom vrata, Tino Sušić izvrijeđao je novinare, a Avdija Vršajević napao je suca Zebeca. Vučević je tome odlučio stati na kraj, pa je manirom Ćire Blaževića za primjer ostalima, prvoga potjerao Maloču.

Riječani su se pohvalili kako su Matjaža Keka promovirali u menadžera engleskog tipa, Zoran Mamić je za sebe kazao kako je on menadžer njemačkog tipa, pa bi Goran Vučević valjda trebao biti menadžer španjolskog tipa. Vučević je menadžer s najvećim mogućim ovlastima. On nije samo trener Hajduka, nego i sportski direktor, te član uprave, jedini koji nakon kažnjavanja predsjednika Brbića smije javno istupati. Svjestan je kako je momčad koju je gradio s Tudorom i Poklepovićem najlošija momčad HNL-a ovoga proljeća, a igrači su mu potpuno izvan kontrole. Preuzimanjem momčadi preuzeo je i kompletnu odgovornost. U slučaju neuspjeha, njegova će glava prva letjeti, zato je odmah u startu igračima dao do znanja što ih čeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić