Obavijesti

Sport

Komentari 20

Vukas: Kod mene neće igrati mladi ili stari, nego kvalitetni

Vukas: Kod mene neće igrati mladi ili stari, nego kvalitetni
1

Znamo kakav nogomet igra Lokomotiva, imaju kvalitetnog trenera, dosta posuđenih igrača iz Dinama, tako da ih mi volimo nazvati Dinamo II, rekao je Hari Vukas

VIDEO

Dok je Igor Tudor sjedio na klupi, Hajduk je za Lokomotivu bio prava 'crna mačka', preko 900 dana Ivković nije znao za pobjedu. A onda je Tudor otišao, na klupu je sjeo Stanko Poklepović, Ivković ga je pobijedio, i preskočio na trećem mjestu prvenstvene ljestvice. Sada Vukas traži novu pobjedu, kojom bi se Hajduk opet vratio na treće mjesto, ispred Lokomotive.

Iako je svjestan važnosti utakmice, Hari Vukas ne želi svojoj momčadi nametati dodatni pritisak.

- Ne doživljavam tu utakmicu kao nekakav ‘dan D’, ima još dosta utakmica do kraja. Želim igrače rasteretiti, najvažnija je izvedba na terenu, jer ona donosi rezultat. Pritisak postoji, ali treba ga izbaciti iz glave i fokusirati se na zadatke. Neću reći floskulu da nas čeka važna utakmica, jer svaka je važna, ali pobjeda u Koprivnici donijela nam je psihičku stabilnost, i sad želimo napraviti korak dalje. Kad smo izašli iz autobusa nakon povratka u Split, rekao sam momcima da što prije zaborave ono što je bilo protiv Slaven Belupa, jer nema vremena za slavlje. Lokomotiva je novo dokazivanje, nova borba za bodove, i što prije to shvate, bit će bolje za nas - kaže Vukas, koji vjeruje u svoju momčad.

- Malo je neobično da jednom Hajduku toliko znači pobjeda u Koprivnici, ali zadovoljni smo kako je momčad reagirala na zahtjeve koje smo pred njih postavili. Vjerujem da je ova momčad u stanju izvući nekoliko utakmica, ući u seriju pobjeda. U Koprivnici smo pokazali kompaktnost, a sada moramo potvrditi da to možemo ponavljati u nizu.

Splićani su još uvijek ‘desetkovani’ kartonima i ozljedama.

- Nema Milevskog, Malokua i Vršajevića zbog kartona, od ozlijeđenih sigurno neće biti Nižića, Kurbanova i Balića, a momčadi se priključio Kalinić, još ćemo vidjeti u kakvoj ulozi. Maglica i Gotal počeli su s treninzima, vidjet ćemo kad ćemo ih i koliko koristiti.

Iako Hajduk u zadnje vrijeme i nije imao previše problema s Lokomotivom, Vukasa to neće zavarati.

- Znamo kakav nogomet igraju, imaju kvalitetnog trenera, dosta posuđenih igrača iz Dinama, tako da ih mi volimo nazvati Dinamo II. Naše su utakmice uvijek bile sadržajne i kvalitetne, tako će biti i ovoga puta.

Gledao je Vukas susret Lokomotive i Zagreba, ali nije želio komentirati vrlo čudan drugi gol koji su lokosi primili.

- Bila je to čudna situacija, ali nije na meni da to komentiram.

Ni ovoga puta Vukas nije želio otkrivati sastav u kojem će zaigrati, no nema previše dileme.

- Kod mene neće igrati netko zato jer je star ili mlad, nego zato jer ima ili nema kvalitetu. Eto, Tudor je stjecajem okolnosti mlad, ali kako mogu ignorirati njegovu kvalitetu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima