Obavijesti

Sport

Komentari 24

Vukas o ostanku na klupi: Ne mogu vam reći što će biti sutra

Vukas o ostanku na klupi: Ne mogu vam reći što će biti sutra
1

Hari Vukas upisao je i drugu pobjedu na klupi Hajduka, no ne zna hoće li voditi momčad i u odgođenom jadranskom derbiju protiv Rijeke u srijedu na Kantridi...

VIDEO

Iako je većim dijelom susreta bio ravnopravan protivnik, Slaven Belupo se ni nakon 25. prvenstvenog gostovanja s Poljuda ne vraća s pobjedom. Hajduk je slavio 2-1, a momcima iz Koprivnice presudila su dva jeftina gola iz prvog poluvremena.

- Slaven Belupo je očito najbolji čestitar za Hajdukov 104. rođendan. Nudili su nam se na pladnju, ali nismo to znali iskoristiti – rekao je rezignirani trener gostiju Čačić i dodao:

- Skupo su nas koštala dva jeftina gola. Hajduku čestitke na zasluženoj pobjedi, želim im da se dignu i budu ono što su nekad bili, jer bez pravog Hajduka hrvatska liga je krnja. Očekivao sam kod njih nesređeno stanje zbog odlaska nekoliko igrača i trenera, previše je bilo nenogometnih tema u zadnjih nekoliko dana, tako da je sve to rezultiralo manjkom kohezije.

Pod Vukasovim vodstvom Hajduk je opet zaigrao s četiri igrača u zadnjoj liniji, što je otvaralo dosta prostora za kontra napade gostiju. Jedan takav iskoristio je Paracki za eurogol i nadu u preokret, no nisu do kraja uspjeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nakon dugo vremena igrali smo u sustavu 4-3-3, treba nam vremena da se naviknemo, nadam se da će već u Rijeci biti bolje – rekao je Sandro Gotal.

Hari Vukas upisao je i drugu pobjedu na klupi Hajduka, no ne zna hoće li voditi momčad i u jadranskom derbiju u srijedu.

- Sad ću uživati s mojim momcima u pobjedi, a što će biti sutra, ne mogu vam još uvijek ništa reći. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener