Obavijesti

Sport

Komentari 45

Vukas vodi Hajduk u Kupu: Vinogradar će biti napaljen

Vukas vodi Hajduk u Kupu: Vinogradar će biti napaljen
1

Naravno da sam pričao s Tudorom. On je moj kolega i prijatelj, no neću vam otkriti o čemu smo pričali, kaže Hari Vukas koji će voditi Hajduk do dolaska novog trenera

VIDEO

Iako je izjavio kako je dio stožera te kako odlazi iz Hajduka s Tudorom, Hari Vukas ipak je pristao voditi momčad u prijelaznom razdoblju do izbora novog trenera. Za sada je sigurno tek kako će sjediti na klupi u Mladini, gdje Hajduk sutra igra Kup protiv Vinogradara, no tko zna, ako Brbić ne pronađe drugo rješenje, možda Vukas i potraje na klupi Hajduka. No o tome danas nije želio govoriti, odgovarao je isključivo na pitanja o četvrtfinalu Kupa.

- Hvala svima na pozivima, ali molim vas za razumijevanje, odlučio sam ne odgovarati kako bih sačuvao mir za utakmicu – kazao je Vukas i dodao:

- Moja najvažnija uloga je da psihički stabiliziram momčad u ovom trenutku. Momci su radili dobro, sačuvali su mirnoću i koncentraciju, tako da se nadamo uspjehu na sutrašnjoj utakmici.

Vukas je zadržao Tudorovu naviku da uoči utakmice ne govori o sastavu i sustavu igre, kazao je tek kako neće računati na ozlijeđene i bolesne Milevskog, Gotala, Mezgu i Malokua, a u konkurenciji neće biti ni Mikanovića, koji mora odslužiti kaznu za crveni karton dobiven protiv Istre. Hajduk je u prošlosti već dva puta igrao Kup s Vinogradarom, oba puta se provukao u produžetcima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U ovoj fazi se igraju dvije utakmice, sve osim našeg prolaza bilo bi neočekivano. Bez obzira na uzvrat, nema kalkulacija, zanima nas samo pozitivan rezultat i pobjeda. Znamo da nas čeka napaljeni domaćin, vjerojatno i težak teren, ali pripremili smo se kao i za svaku utakmicu do sada i spremni smo na sve. Od momčadi očekujem maksimalan angažman i da na terenu prikažu ono što smo vježbali.

Na pitanje je li tražio savjet od bivšeg šefa Tudora, te je li ga pitao ljuti li se što preuzima Hajduk, Vukas je kazao:

- S njim sam kolega i prijatelj, naravno da smo pričali, ali o čemu, to nije tema ove press konferencije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu