Obavijesti

Sport

Komentari 77

Vukojević: Želio bih s kumom Eduardom opet u naš Dinamo

Vukojević: Želio bih s kumom Eduardom opet u naš Dinamo
1

Izvršni predsjednik "modrih" Zdravko Mamić odlučio je napraviti megamomčad te planira dovesti Danijela Pranjića, Eduarda da Silvu i Ognjena Vukojevića u Dinamo

VIDEO

Sigurno ću se vratiti u Dinamo, samo je pitanje kad. Želim s Dinamom odraditi još dvije europske sezone, rekao je Ognjen Vukojević.

Za “modre” je igrao od 2006. do 2008. i u 66 nastupa zabio 11 golova. Posebno inspiriran bio je u Europi, gdje je zabijao Domžalama, Werderu, Brann Bergenu i Rennesu.

- S Dinamom iz Kijeva imam ugovor do 2015. I to jako dobar ugovor. Proteklih šest mjeseci proveo sam na posudbi u moskovskom Spartaku i Rusi su jako zadovoljni mojim igrama, pa očekujem da će s Kijevom pregovarati o mom transferu. U sljedećih desetak dana sjest ću i razgovarati s predsjednikom Surkisom i tad ću sve znati - kaže Ogi.

A Surkis ga Spartaku ne želi prepustiti za manje od šest milijuna eura, što je bitno umanjilo ruski interes. S Mamićem bi se, kao dosad, puno lakše dogovorio. Barem o posudbi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moj brat Ozren i ostali prijatelji dinamovci iz Zagreba i Bjelovara navijaju da se vratim. Moja želja je vratiti se u Dinamo, doista jest. To je klub koji volim, moj klub. Samo, mora se poklopiti nekoliko stvari - kaže Vukojević.

Mamić ga često zove, a posljednjih dana je vrlo uporan u nakani da u Dinamu okupi staro društvo.

- Ogi je jedan od najboljih i najpoštenijih ljudi koje znam. Svima je pomagao u klubu, najviše strancima. Vodio ih je k sebi u Bjelovar na ručak. Ma malo je takvih kao Ogi, on bi bio pravo pojačanje - nahvalio ga je Zdravko Mamić.

Vukojevićeva želja naglo bi ojačala kad bi u Dinamo stigao kum i najbolji prijatelj Eduardo da Silva.

- Uh, to bi bila prava stvar. Volio bih opet zaigrati s kumom u Dinamu - kaže Vukojević.

Njih dva već dugo sanjaju da opet zajedno zaigraju u Dinamu, a zajednički im je razlog i Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Da bi osigurali Štimčev poziv, morat će igrati u kontinuitetu, a Dinamo je za to idealan. Ne samo da će igrati, Eduardo bi se u Maksimiru vratio u “pucačku” formu i gotovo sigurno izborio mjesto u reprezentaciji. Još se pamti 2007. godina, kad je u 32 nastupa za Dinamo zabio 34 gola.

- Dinamo je uvijek opcija, rekao sam da se želim vratiti, ali ne kao istrošeni igrač na zalasku karijere nego u punoj snazi, da mogu pomoći. Dinamo je moj klub bio i ostat će - rekao je Eduardo da Silva.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića