Obavijesti

Sport

Komentari 21

Vulić: Rezultat protiv Hajduka? Nisam baba vračara da znam

Vulić: Rezultat protiv Hajduka? Nisam baba vračara da znam
1

Na početku utakmice bit će 0-0, bit će vruće, a Poljud će biti dobro popunjen. Sve ostalo ćemo saznati naknadno, pa i mi i oni smo nepoznanica sami sebi još...

VIDEO

Bez obzira na igru, Hajduk od svih naših predstavnika u Europi ima najbolju poziciju uoči uzvrata. Dva gola u gostima teško je danas dati bilo kome, očekujem da će pred svojom publikom na Poljudu nadoknaditi minimalan zaostatak i proći dalje, smatra nekadašnji igrač i trener Hajduka Zoran Vulić.

Vulić ne dijeli mišljenje dobrog dijela navijača Hajduka, koji su skloniji konstatirati kako se Hajduk sretno provukao s minimalnim porazom u Kopru, nego što bi izrazili zadovoljstvo prikazanom igrom. Prvenstveno zbog tri jeftino primljena gola, kakvi se ne bi smjeli događati ozbiljnoj momčadi.

- Za mene je Hajduk odigrao dobru utakmicu, nije lako danas gostovati bilo gdje pa ni u Kopru. Istina, primili su tri jeftina gola, ali sva tri gola su plod individualnih pogrešaka, Koper praktično nije stvorio nijednu pravu prigodu iz igre - tvrdi Vulić i dodaje:

- Hajduk je bolja momčad od Kopra i to će se sigurno vidjeti u uzvratu. Osim toga, nemojmo zanemariti činjenicu da je ovo nova, mlada momčad, kojoj treba vremena da se posloži. Dobro su selektirani i posloženi i ove bi sezone mogli biti jako dobri, meni se jako sviđaju.

Za individualne pogreške obrane Vulić ima opravdanja.

- Vidi se da oni rade prekide, samo, to nije posao od tri dana, ni od tri tjedna. Prekidi se uvježbavaju mjesecima, a Hajduk to radi. Zar nisu i oni zabili dva gola iz prekida? Znam da su navijači nestrpljivi, oni bi htjeli Hajduk kakav je nekad bio, ali to je nemoguće u ovim uvjetima. Kad sam ja ulazio u prvu momčad, u njoj je igralo 6, 7 igrača od 25, 28 godina, s puno sezona iskustva iza sebe. Danas je to nemoguće, danas Hajduk nose mladi igrači i treba biti strpljiv.

Već u nedjelju je gradski derbi, Vulić će na klupi Splita gostovati na Poljudu. Utakmici se raduje, ali se kloni prognoza.

- Na početku utakmice bit će 0-0, bit će vruće, a Poljud će biti dobro popunjen. Sve ostalo ćemo saznati naknadno. Nitko od nas nije 'baba vračara' da predvidi što će se događati, pogotovo jer smo i mi i Hajduk još uvijek nepoznanica i sami sebi, kako ne bi bili jedni drugima - zaključuje trener Splita. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze
HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Kalinića odbila legenda Milana, ali iz Italije vraća mladog napadača...

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje