Obavijesti

Sport

Komentari 33

Wenger: Costa radi što želi; Mourinho: Oni se uvijek žale

Wenger: Costa radi što želi; Mourinho: Oni se uvijek žale
1

Arsenal je u razmaku tri dana dvaput izgubio, dobio četiri gola i tri crvena kartona, a Arsene Wenger ponovno je za to okrivio suca koji je propustio isključiti Diega Costu

VIDEO

Diego Costa može raditi što god želi. On mora ostati u igri, a svi ostali mogu biti isključeni. Neprihvatljivo je što je učinio Koscielnom, odgurnuo ga je u lice. Ne razumijem kako nije kažnjen za to, ponovno se Arsene Wenger žalio na suđenje. 

Poznato? Da, slično je pričao prije tri dana nakon poraza od Dinama na Maksimiru. Ovoga puta Arsenal je izgubio na Stamford Bridgeu od Chelseaja 2-0, a crvene su dobili stoper Gabriel i veznjak Cazorla.

- Što je tu kontroverzno? Za mene ništa! Mislim da sam igrao protiv Arsenala 15, 16 puta i samo jednom nisu se žalili i prigovarali! Možda zato što su tada pobijedili, a u ostalim utakmicama nisu... Kad smo mi izgubili tu jedinu utakmicu, nismo cvilili i plakali - odmah mu je uzvratio Jose Mourinho.

Wenger se nije dao.

- Costa će to učiniti opet idući vikend, i vikend nakon toga... i nikad neće dobiti crveni. Uvijek provocira i danas je imao korist od naivnosti moje momčadi. Samo želimo da sudac bude pravedan.

Mourinho je branio svog napadača, koji je, budimo iskreni, vjerojatno i najprgaviji nogometaš u Premiershipu.

- Diego Costa? Igrao je onako kako mora igrati! Zato imamo pun stadion i nogomet gledaju milijuni diljem svijeta. Tako treba igrati! I zato sutra idem gledati fantastičnu utakmicu fantastičkog sporta, ragbi susret Novi Zeland - Argentina - rekao je Jose, no onda mu je novinar postavio pitanje:

Ali, nije li Costa zavrnuo ruku Koscielnog i trebao biti isključen?

- Pretpostavljam da ste kao dijete igrali badminton...

Ne, igrao sam ragbi!

- Nisi ti igrao ragbi, igrao si badminton. To je odličan sport...

Koliko god bilo teško probaviti Wengerove jadikovke, toliko je zamorno iz utakmice u utakmicu slušati bahatog Mourinha koji je za kraj dodao:

- Costa je za mene bio igrač utakmice. A trebali smo dobiti i penal jer Paulista je Hazardu učinio nešto što je dopušteno u ragbiju, ali nije u nogometu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu