Obavijesti

Sport

Komentari 66

Werder bolji od Borussije (D), Jedvaj skrivio penal u remiju

Werder bolji od Borussije (D), Jedvaj skrivio penal u remiju
1

Subotnji program posljednjeg bundesligaškog kola u 2014. donio je novi poraz dortmundske Borussije od Werdera, a Tin Jedvaj skrivio je penal u remiju Bayera

VIDEO

Borussia Dortmund 2014. godinu zaključit će u zoni ispadanja Bundeslige, a vrlo lako može biti i posljednja na ljestvici. Žuto-crne je u derbiju začelja u Bremenu svladao Werder 2-1 i tako stavio točku na "i" jedne od najgorih polusezona u povijesti kluba, barem što se tiče domaćeg prvenstva.

Werder je poveo nakon samo tri minute igre finim lobom Selkea nakon proigravanja Garcíje, a novi udarac BVB-u zadao je Fin Bartels malo nakon sat vremena igre golom iz kontre. Ovaj put Selke je napravio pola posla probivši desni bok i upisavši asistenciju. Iako je Borussija nedugo potom smanjila za 2-1 Hummelsovim golom glavom, nije imala snage za preokret.

Bremen je tako pretekao Dortmund i zauzeo 16. mjesto sa 17 bodova, a Dortmund ima 15, jedan više od fenjeraša Freiburga koji u nedjelju dočekuje Hannover.

Trećeplasirani Bayer propustio je priliku domaćom utakmicom protiv Eintrachta približiti se Wolfsburgu na samo bod razlike. "Apotekari" su pali u zaostatak u 36. minuti nakon faula u šesnaestercu Tina Jedvaja koji je u gol iz penala pretvorio Alexander Maier.

Domaćine je od poraza na BayAreni spasio Karim Bellarabi sedam minuta prije kraja pogodivši prvi kut s ruba šesnaesterca snažnim i preciznim udarcem. Jedvaj je na poziciji desnog beka odigrao svih 90 minuta.

Baš kao i dortmundska, i ona druga Borussia, iz Mönchengladbacha, izgubila je na gostovanju 2-1. Augsburg je slavio 2-1 uz preokret. Iako su crno-bijeli poveli preko Krusea u trećoj minuti, Feulner i Bobadilla Augsburgu su donijeli devetu prvenstvenu pobjedu ove sezone. Zanimljivo je da nakon 17 kola Augsburg nije ni jednom odigrao neodlučeno.

Schalke 04 i HSV, baš kao i Stuttgart i Paderborn, svoje su utakmice završili bez golova.

Bundesliga, 17. kolo

  • Schalke 04 - Hamburger SV 0-0
  • Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt 1-1
  • Augsburg - Borussia Mönchengladbach 2-1
  • Werder Bremen - Borussia Dortmund 2-1
  • Stuttgart - Paderborn 0-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome