Obavijesti

Sport

Komentari 23

Wolfsburg preokrenuo Köln, "ništa-ništa" Rome i Milana

Wolfsburg preokrenuo Köln, "ništa-ništa" Rome i Milana
1

Ivan Perišić igrao je do 66. minute, a Ivica Olić s klupe pratio utakmicu Wolfsburga i Kölna (2-1). Od duela Rome i Milana očekivalo se puno, ali završilo je samo 0-0...

VIDEO

Wolfsburg nije dobro krenuo protiv Kölna, no ipak je uzeo tri važna boda u potjeri za vodećom momčadi Bundeslige, münchenskim Bayernom. "Vukove" je na njihovu terenu dočekao hladan tuš u 11. minuti kada je Dominic Maroh zabio za 1-0 nakon asistencije Halfara.

Ipak, momčadi hrvatskog dvojca Perišić - Olić nije dugo trebalo da vrati stvari na početak. Već u 15. minuti Bas Dost glavom je zabio za 1-1. Taj je rezultat stajao na semaforu sve do 78. minute, kada je Naldo bio najviši u šesnaestercu i korner Wolfsburga pretvorio u pobjedonosnih 2-1.

Ivan Perišić u redovima pobjednika igrao je do 66. minute, a Ivica Olić cijelu je utakmicu ispratio s klupe za pričuve. Wolfsburg je drugi s 11 bodova manje od vodećeg Bayerna i šest više od trećeplasiranog Bayera, a Köln je na 11. poziciji.

"Nula" Rome i Milana

U Italiji se s nestrpljenjem očekivao dvoboj Rome i Milana na Olimpicu, no umjesto spektakla nogometaši su ponudili ništa, kako sugerira i rezultat (0-0).

Tijekom cijele utakmice obje su momčadi imale tek po jednu izrazitu priliku. Sedam minuta prije kraja prvog dijela Philippe Mexès opalio je s 40-ak metara, a domaći golman De Sanctis krajnjim naporom izvadio loptu ispod grede. Roma je odgovorila tek u sudačkoj nadoknadi drugog dijela kada je Gervinho šutirao nakon solo-prodora, ali nije bilo preciznosti u njegovu udarcu.

Osim što je ovim remijem pred svojim navijačima ostala tri boda iza vodećeg Juventusa, Roma može žaliti za osvajanjem boda i zato što je posljednjih 19 minuta utakmice imala igrača više. Pablo Armero, naime, dobio je drugi žuti karton zbog igranja rukom. Milan je ostao na sedmoj poziciji.

Sassuolo je protiv Cesene prosuo pobjedu u sudačkoj nadoknadi (1-1). Simone Zaza doveo je momčad Šime Vrsaljka u vodstvo u 76. minuti iz penala koji je izborio upravo hrvatski reprezentativac, a Zé Eduardo glavom je donio bod pretposljednjoj momčadi Serie A, tek deveti u 16 utakmica.

Novi kiks PSG-a

Nakon poraza od Guingampa, PSG je još jednom prosuo bodove, ovaj put na Parku prinčeva protiv Montpelliera odigravši 0-0. Vodeći Marseille sada ima jednak broj bodova kao i Parižani (38), ali utakmicu manje. Monaco Danijela Subašića uzeo je tri boda kod Metza golom Yannicka Ferreire-Carrasca i došao na peto mjesto ljestvice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu