Obavijesti

Sport

Komentari 590

Nestali u 23 minute: Dinamo je potopio Rijeku na Maksimiru...

Nestali u 23 minute: Dinamo je potopio Rijeku na Maksimiru...
15

Dinamo je na Maksimiru u 30. kolu HNL-a pobijedio Rijeku 4-0. Taj je rezultat na semaforu bio već u 23. minuti. Strijelci su bili Ademi, Pivarić, Čop i Joe Šimunić...

VIDEO

Šest udaraca prema golu, pet u okvir i četiri zabijena gola. Ne, to nije učinak krilnog rukometaša, to je Dinamov učinak protiv Rijeke nakon prvih 45 minuta. 

Dinamo je na Maksimiru razbio Rijeku u 30. kolu HNL-a 4-0.

Riječani su najavljivali hrabru utakmicu, Matjaž Kek pričao je o "fajtu" na Maksimiru, ali Rijeka je "modrima" poslužila za tek lakši sparing. Poigravao se Dinamo s drugom momčadi lige, "prodavao" im akcije iz slobodnog udarca, zabijao iz svih pozicija... Nakon 23 minute utakmice na semaforu je stajalo: "Dinamo - Rijeka 4-0."

Arijan Ademi, Josip Pivarić, Duje Čop i Joe Šimunić bili su strijelci za "modre".

Rijeka se pobjedom mogla približiti Dinamu na samo pet bodova prednosti. No ovako je šest kola prije kraja momčad iz Maksimira otišla na velikih 11 bodova prednosti ispred momčadi Matjaža Keka. 

Počelo je kao iz snova za Dinamo. Već u 7. minuti sjajna akcija Dinama iz slobodnjaka. Prevarili su "modri" obranu Rijeke, a Ademi je samo trebao završiti akciju nakon što mu je netko od suigrača spustio loptu glavom. Bilo je to rano vodstvo. Ali Rijeka nije imala pojma što joj se sprema...

Dinamo je izborio slobodnjak na 20-ak metara od gola. Josip Pivarić namjestio je loptu i fantastično zabio kraj nemoćnog Vargića. Odličan gol Dinamovog lijevog beka i već u 12. minuti 2-0 za domaće.

No nije tu bio kraj mukama Rijeke. Duje Čop sedam minuta nakon Pivarićevog gola iskorištava lošu reakciju Vargića i posprema loptu u mrežu za 3-0. 

Josip Šimunić je nakon nove zbunjene reakcije u obrani Rijeke u 23. minuti zabio za velikih 4-0. 

Dinamo je nešto opuštenije krenuo u nastavak utakmice. Očekivano, "modri" nisu imali razlog srljati i riskirati potencijalne ozljede, a Rijeka je sramežljivo prijetila. Najbliži golu bio je nekadašnji Dinamov napadač, Ivan Krstanović, ali Antonio Ježina imao je nešto protiv.

HNL, 30. kolo:

  • Dinamo - Rijeka 4-0 (Ademi 7, Pivarić 12, Čop 19, Šimunić 23)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 590
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome