Obavijesti

Sport

Komentari 104

Zdravko: Neće navijači pisati zakone Dinama, izazivaju nas

Zdravko: Neće navijači pisati zakone Dinama, izazivaju nas
6

To je svaki dan borba na život ili smrt. Razgovarali smo s njima, ali to više nema veze s navijanjem, mislim da je i politika tu umiješala svoje prste, iskren je Mamić

VIDEO

Ovaj Helsinki je velika nepoznanica, onih 10-0 može zavarati, ali Dinamo ih se ne bi trebao bojati, najavio je Zdravko Mamić ofenzivu na HJK prije odlaska u Helsinki.

'Modri' gazda ponovio je ono što i njegov trener i igrači već danima govore, Dinamo želi sve već riješiti u Finskoj. Hrvatski prvak jutros je otputovao u Fisku na prvu utakmicu trećeg pretkola protiv HJK-a.

- Idemo tamo hrabro i na pobjedu. Bolji smo i vjerujem da možemo pobijediti. Na početku sezone ušli smo malo kalkulantski, bile su to najkraće pripreme do sada, ali bit ćemo sve bolji iz utakmice u utakmicu.

Svakog tjedna pojave se nove priče o pojačanjima. Najprije legenda Raul, a sada i Francuz Monsoreau...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ništa od toga nije istina, ne znam od kud te priče. Neće više biti pojačanja, ali ipak, nikad ne reci nikad. Možda uzmemo nekog mladog jer za prava pojačanja sada nam treba 10 do 15 milijuna eura.

Finci su 500 mjesta na tribini rezervirali za navijače Dinama, no Zdravko kaže da su to 'modri' drukeri iz Skandinavije. S onima najodanijima ipak nema dogovora. Pregovori su propali.

- Ma, to je svaki dan borba na život ili smrt. Razgovarali smo s njima, ali neće oni pisati Dinamove zakone. Svaki dan se može javiti neka nova udruga i postaviti neke svoje zahtjeve. Mi smo već mijenjali statut na njihov zahtjev, ali nije ispravan samo njihov način. Mislim da je to izazivanje, da to nema veze s navijanjem, politika je umiješala prste. Ja sam se našao s njima i to u kafiću što nije primjereno, morali smo se naći u prostorijama Dinama, i spojio ih s Vrbanovićem. Sve je to lijepo, preuredili smo stadion, doveli pojačanja, nismo nikog prodali... Ali trebam namaknuti svake godine 150 milijuna kuna. Prestanimo jamrati i ajmo pomoći klubu - osvrnuo se Mamić na navijače s kojima ni ovaj put nije postignut kompromis te se bojkot nastavlja.

No u Helsinkiju osim njegovih navijača iz Skandinavije, Dinamo čeka i umjetna trava. 'Modri' na to nisu naviknuti.

- Umjetna trava je novost, ali ne smije biti iznenađenje. Pa igrali smo s Red Bullom na umjetnoj travi i jednom ih pobijedili 4-3, a drugi put odigrali 1-1 - ohrabrio je Mamić i sebe i igrače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića