Obavijesti

Sport

Komentari 68

'Znali smo da neće biti lako, maksimalno su otežali posao'

'Znali smo da neće biti lako, maksimalno su otežali posao'
1

Poznavajući našu momčad i prošlost u ovom natjecanju, moglo se očekivati da nam neće biti lako, rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon teško izborenog prolaska

VIDEO

Poznavajući našu momčad i prošlost u ovom natjecanju, moglo se očekivati da nam neće biti lako. Čestitke Mladosti na jako dobroj igri, dala je sve od sebe i maksimalno nam otežala prolaz, rekao je Zoran Mamić nakon što je Dinamo u Ždralovima bio pola sata udaljen od debakla, ali je na kraju 0-1 okrenuo u 3-1 i prošao u četvrtfinale Kupa.

Klub u kojem je karijeru počeo sadašnji Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić poveo je u 38. minuti golom Ivana Starčevića, a "modri" su preokrenuli rezultat tek u završnih pola sata golovima Armina Hodžića, Ángela Henríqueza te Hilala Soudanija.

- Mislim da je na kraju bolja momčad zasluženo prošla dalje. Zadovoljan sam rezultatom, ali žao mi je što na početku utakmice nismo realizirali neku od brojnih šansi koje smo imali i tako riješili utakmicu prije kako bih mogao odmoriti još neke igrače - dodao je Mamić.

Alžirac Soudani prelomio je utakmicu asistencijom i golom, bio je pravi džoker s klupe: "Zato služe takvi igrači, da donesu preokret kada momčadi ne ide sve po planu", komentirao je njegov nastup Mamić.

Musa: Mladost nam je dobro parirala

- Nije bilo lako jer je Mladost od prve minute pokazala veliku volju i želju, a uspjeli su prvi i povesti. Mladost nam je dobro parirala, ali na kraju mi zasluženo idemo u četvrtfinale Kupa - rekao je Mario Musa.

- Nismo žurili, igrali smo svoju igru te prvo izjednačili, a zatim i preokrenuli s nova dva pogotka. Sretan sam i zbog svog povratka nakon ozljede i dugog oporavka, odlično se osjećam i krasno je bilo ponovno biti na terenu - kazao je Domagoj Pavičić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 68

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima