Obavijesti

Sport

Komentari 75

Zoran Mamić: Pokazali smo da smo bolji, idemo u Ligu prvaka

Zoran Mamić: Pokazali smo da smo bolji, idemo u Ligu prvaka
5

Igrat ćemo napadački, ali nećemo srljati. Oni moraju zabiti dva gola. Nema potrebe za luđačkim srljanjem, rekao je Zoran Mamić uoči Skënderbeua (utorak 20,45 sati)

VIDEO

S nestrpljenjem očekujem utakmicu. To je veliki dan za nas i za hrvatski nogomet, rekao je Zoran Mamić u najavi utakmice protiv Skënderbeua u utorak u 20.45 sati na Maksimiru.

- Pokazali smo da smo bolji u prvoj utakmici. Idemo se plasirati u Ligu prvaka - dodao je Dinamov trener, koji ne planira igrati opreznije.

- Igrat ćemo napadački, ali nećemo srljati. Oni moraju zabiti dva gola. Nema potrebe za luđačkim srljanjem - rekao je Zoran, a na pitanje mogu li ga Albanci iznenaditi, rekao:

- Imaju nekakvog novog Nigerijca. Ali ne vjerujem da imaju nešto što već nismo vidjeli. Šanse u postocima? 50-50. 

Dinamovog trenera ne zabrinjava realizacija. Protiv Skënderbeua njegovi igrači ne moraju zabiti, a mogu primiti jedan gol i opet izboriti Ligu prvaka i 14 milijuna eura. 

- Mi živimo od toga. To je i za veće klubove od Dinama velik novac, a kako ne bi bio za nas. Penali? Nismo ih vježbali - rekao je Zoran.

Na pitanje bi li ulazak u Ligu prvaka bio njegov rezultat karijere, kaže:

- Osvojio sam prvenstvo, a prepustit ću vama da procijenite bi li ovo bio moj najveći uspjeh - kaže Mamić i dodaje kako ima dva upitnika za sastav.

- Za stopere znam tko će igrati.

Pjaca: Utakmica karijere

Ne osjećam neki poseban pritisak. Ali osjeti se važnost utakmice. Osjeti se atmosfera u mom kvartu. Puno me više traže za karte nego za ostale utakmice, rekao je Marko Pjaca i dodao:

- Ovo mi je vjerojatno utakmica karijere. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima