Obavijesti

Sport

Komentari 65

Zoran Mamić: Teško da mogu zamisliti prvu ligu bez Osijeka

Zoran Mamić: Teško da mogu zamisliti prvu ligu bez Osijeka
1

Osijek stiže na Maksimir po bod(ove) spasa. Dinamo želi nastaviti seriju pobjeda. Osijek je zadnji put uzeo bod Dinamu u Zagrebu u ožujku 2013. godine. Bilo je 0-0

VIDEO

Čeka nas utakmica protiv "davljenika". Sigurno će biti maksimalno motivirani protiv nas i pokušat će nam nanijeti štetu. Želimo odigrati dobro i nastaviti seriju bez poraza, rekao je Zoran Mamić uoči utakmice protiv Osijeka na Maksimiru u utorak u 18 sati.

Dinamov trener duže vrijeme ne može računati na Domagoja Antolića. "Modri" veznjak mogao bi završiti i na operaciji.

- Antolić? U pitanju su leđa. Vidjet ćemo. Ne razmišljam o tome treba li mu operacija, jer nisam liječnik. Činjenica je da je prošlo jako puno i da Antolić ima puno problema - rekao je Zoran i vratio se na Osijek, koji je na devetom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje za ostanak u HNL-u.

- Teško mi zamisliti ligu bez Osijeka. Dao je toliko dobrih igrača, a ostao je jedini klub iz te regije u prvoj ligi. Ako ispadne, u regiji bi se trebali zapitati zašto je to tako - rekao je Mamić, kojem je Liga 10 dobar projekt.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zanimljivo je. Već sam rekao da nam je 15-ak utakmica u HNL-u, kao što je bilo protiv Rijeke, svima bi nam bilo bolje. No ostali trebaju poraditi na sebi da se približe nama, a ne da se mi spuštamo na njihov nivo. Kako da se približe? Treba se truditi i pokušavati. Ako se odmah predate, sigurno nećete uspjeti - kazao je Mamić.

Protiv Osijeka od prve minute će igrati Angelo Henriquez, koji dosta oscilira u posljednje vrijeme. 

Zadnjih par utakmica nije na nivou, ali to je normalno za napadača i dečka od 20 godina. Dobar je karakter. Bit će opet onaj pravi - rekao je Mamić i otkrio kako nakon utakmice protiv Zadra nije pobjegao ljutit i nervozan. 

- Na vrijeme sam obavijestio koga sam trebao da neću moći biti na konferenciji za novinare. I nisam bio ljutit i nervozan. Bio sam zadovoljan. Zasluženo smo pobijedili - kazao je za kraj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...