Obavijesti

Sport

Komentari 3

Zoran Mamić za 24sata TV: Ma, nije bilo upitno da Vaha ostaje

Zoran Mamić za 24sata TV: Ma, nije bilo upitno da Vaha ostaje
1

Naš trener možda je jednom nespretnom izjavom francuskim medijima rekao kako bi se želio vratiti. No nije rekao kada, rekao je Mamić gostujući na 24sata TV-u...

VIDEO

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić gostovao je na 24sata TV-u. Pričao je o klubu, Vahidu Halilhodžiću, prodaji igrača i proslavi stote godišnjice.

- Mi nemamo alternativu. Moramo biti najbolji u Hrvatskoj da bismo pokušali nešto napraviti u Europi. Jako bismo htjeli da su ostale momčadi jače. Tako bi natjerale i nas da pokazujemo više. Mi smo šesti put uzastopno prvi. No živimo u Hrvatskoj. Ne možemo biti prvaci Njemačke, Engleske, nego Hrvatske - rekao je Zoran Mamić.

O odlasku ili ostanku Vahida Halilhodžića rekao je:

- Nije bilo upitno da će Vaha ostati na klupi Dinama. Naš trener možda je jednom nespretnom izjavom francuskim medijima rekao kako bi se želio vratiti u Francusku. No nije rekao kada. Ali svaki put u proljeće isti je scenarij. Nema utakmica, prvenstvo je riješeno, a mediji su gladni informacija - objasnio je Mamić.

- Vaha je preuzeo klupu Dinama u nezavidnoj poziciji. Bili smo pet bodova iza Hajduka, momčad je bila u šoku nakon poraza od Kopra... Kad smo razgovarali s Vahom rekli smo mu da je prioritet prvenstvo i pokušaj u Europi za tu godinu. Sve je ciljeve ostvario, bili smo u prilici i u Europi napraviti nešto više. A za sljedeću smo godinu najavili da će Vaha s momčadi pokušati napraviti i korak dalje - rekao je.

Mlađi Mamić dodao je i da prodaje igrača neće biti. 

- Mogu potvrditi da će svi vitalni igrači ostati. Pratimo tržište, pokušat ćemo dovesti treneru igrača kojeg želi.

Pojavila se informacija da se Dinamo zanima za Josipa Šimunića. Tada su iz kluba rekli da im ne trebaju braniči.

- Razgovarao sam s Josipom. A jedan me kolega pitao kakva je situacija s dovođenjem njega. Rekao sam mu da ne znam njegov status u Hoffenheimu i da nam ne trebaju braniči. No to je bilo prije nego nam se ozlijedio Bišćan. Vidjet ćemo što će biti - rekao je Mamić i prebacio se na proslavu stotog rođendana GNK Dinama.

- Svima je žao što proslava nije bila na stadionu. No termin proslave i klubovi koji bi eventualno mogli doći nisu nam išli u korist. Teško je bilo sve uskladiti. Privilegija je biti dio Dinama i raditi u tom klubu. Proslava je bila na visokom nivou, nisam čuo niti jedan negativan komentar - završio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...