Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

MiniFest vikend: King Cross slavi ožujak kao mjesec djece

MiniFest vikend: King Cross slavi ožujak kao mjesec djece
1

Nadolazeći vikend prepun je interaktivnih radionica, igraonica i sadržaja za djecu svih dobnih skupina u kojima možete uživati u King Crossu na Jankomiru

VIDEO

Djeca i roditelji željni zabave ovaj vikend svakako trebaju posjetiti zagrebački King Cross koji organizira MiniFest - vikend za djecu.

Program:

  • 11-19 h Cjelodnevni NERF corner uz sav NERF asortiman - Najbolji tajni agent – pucanje u metu, najbolji strijelci dobijaju diplome za najboljeg NERF tajnog agenta (uz pomoć voditeljice cornera)
  • 11-12 h Interaktivna iPad radionica kroz aplikaciju „Cats With Spots “ (Mačke na točke) u dječjem startup corneru - iPad aplikacija interaktivna slikovnica nastala u hrvatskoj produkciji za djecu iznad 4 godine. Djeca  kroz  ovu  priču uče o gepardu i leopardu, točkastim mačkama afričke savane.
  • 12-15 h Dječje istraživačke znanstvene radionice „Nek ti edukacija bude zanimacija“ Bioteke - udruge za promicanje biologije i srodnih znanosti. Radi se o zabavnim, jednostavnim, zanimljiviim i edukativnim radionicama na kojima će se izvoditi eksperimenti iz područja biologije (uz malu pomoć voditeljica) na temu „Skrivene boje lišća“ i „Slasna DNA“.
  • 12-15 h Likovna radionica BOYA Maje Mesić uz slikanje patuljaka na temu novog crtanog filma „Sedmi patuljak“ uz brojne poklone. Dijete koje naslika najboljeg patuljka dobiti će priliku sudjelovati u sinkronizaciji novog crtanog filma i posuditi svoj glas jednom od likova. Boya je hrvatski dizajnerski proizvod i inovacija koja svojim posebno kreiranim oblikom potiče znatiželju i kreativnost kod djece, a da istodobno djeca ne trebaju koristiti šiljilo.
  • 15-18 h LEGO igraonica KOCKICE „Kockice“ su prvi i jedini klub koji okuplja LEGO entuzijaste u Hrvatskoj, a trenutno broje oko 70 članova u cijeloj Hrvatskoj i okolnim državama.
  • 16-17  h  Interaktivna  iPad  radionica  kroz  aplikaciju  „Cats With Spots “ (Mačke na točke) u dječjem startup corneru - iPad aplikacija interaktivna slikovnica nastala u hrvatskoj produkciji za djecu iznad 4 godine.
  • Djeca  kroz  ovu  priču uče o gepardu i leopardu, točkastim mačkama afričke savane.
  • 15-18 h TutoTod interaktivna radionica u dječjem startup corneru (samo u nedjelju). TutoTod je iPad aplikacija namijenjena roditeljima djece od 1. do 5. godine koja pruža ideje i detaljne korake za kreativnu igru kod kuće. S obzirom na materijal koji roditelj ima na raspolaganju, TutoTod nudi tutoriale za izradu simpatičnih rukotvorina.
  • 18 - 19 h VITA MININA RADIONICA CIRKUSKIH VJEŠTINA - sastoji se od zabavnih dječjih igara sa žonglerskim rekvizitima - maramama, lopticama i diabolom. Žongliranje je vrlo dobro za razvoj motoričkih sposobnosti djeteta te njegova samopouzdanja. Osim igara s djecom, klaunica VITAMIN će kao uvod izvesti i nekoliko svojih točaka iz uličnog showa VITA MIN SHOW te tako uvesti djecu u svijet cirkusa.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Počela sam vježbati jogu, evo koje sam pozitivne promjene osjetila u svom tijelu i držanju'
ODLIČNA VJEŽBA

'Počela sam vježbati jogu, evo koje sam pozitivne promjene osjetila u svom tijelu i držanju'

Ovo su dobrobiti koje je Sarah Regan osjetila iz prve ruke nakon što se redovito počela baviti jogom, radi se o vježbama za čitavo tijelo - od vrata do stopala