Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Osvojite stipendiju za CROMA EduCare mini MBA program!

Osvojite stipendiju za CROMA EduCare mini MBA program!
1

Vrhunsko obrazovanje za vrhunske rezultate! Pametna kuna i CROMA vas pozivaju da se prijavite za mini MBA program CROMA educare

VIDEO

Zanima vas vrhunski menadžment i spremni ste učiti? Pametna kuna vam zajedno s Hrvatskim udruženjem menadžera i poduzetnika CROMA pruža jedinstvenu priliku za obrazovanje i usavršavanje na polju rukovodstva.

CROMA EduCare namijenjen je mladim menadžerima, srednjem menadžmentu i izvršnim direktorima, odnosno poduzetnicima i stručnjacima koji formalno nemaju status profesionalnih menadžera, ali svoj osobni razvoj i/ili profesionalnu karijeru namjeravaju nadopuniti temeljnim strukovnim znanjima i vještinama u području korporativnog upravljanja poslovnim procesima ili poduzetničkim projektima. 

Ako se pronalazite u ovom opisu i ne zadovoljavate se prosjekom, pripremite svoj životopis i napišite motivacijsko pismo koje najzornije prikazuje vaša postignuća i buduće ciljeve, a prijave šaljite do 11. veljače te pričekajte objavu dobitnika, koje objavljujemo 15. veljače. Stručna komisija Pametne kune te predstavnici Hrvatske udruge menadžera će donijeti odluku koja će trima dobitnicima promijeniti karijeru, a prijaviti se možete  na email adresu: croma-educare@pametnakuna.hr

CROMA EduCare počinje 1. ožujka i traje do 25. svibnja. Nagrade koje očekuju odabrane sudionike su stipendije sljedećih vrijednosti:

1. mjesto – 100% pokriveni troškovi programa mini MBA CROMA EduCare – vrijednost 18 000 kuna 

2. mjesto -  60% pokriveni troškovi programa mini MBA CROMA EduCare – vrijednost 10 800 kuna (ostalih 40% iznosa plaća natjecatelj) 

3. mjesto - 40% pokriveni troškovi programa mini MBA CROMA EduCare – vrijednost 7 200 kuna (ostalih 60% iznosa plaća natjecatelj)

Natjecatelji koji osvoje 2. i 3. mjesto, odnosno dobitnici kojima se troškovi sudjelovanja u programu ne pokrivaju u potpunosti, nisu obavezni iskoristiti nagradu ukoliko nisu u mogućnosti platiti preostali dio.

CROMA EduCare

Hrvatsko gospodarstvo i hrvatsko društvo više no ikada trebaju stručne, sposobne i prije svega moralne menadžere i poduzetnike. Industrijski lideri moraju djelovati moralno, sukladno ljudskim vrijednostima, jer bez vrijednosti znanje može postati opasno, kao što su opasni i beskorisni politika bez principa, obrazovanje bez karaktera, znanost bez humanosti, trgovina bez morala.  

CROMA EduCare je tromjesečni integrativni program stručne edukacije koji nudi alate i znanje (Edu) za razvoj menadžerske i poduzetničke učinkovitosti. Kroz dinamični nastavni proces vodi brigu (Care) o vrijednosti i integritetu svakog pojedinca. CROMA EduCare polaznicima omogućava da u najkraćem vremenu ovladaju potrebnom razinom izvrsnosti, a kroz procese interaktivnog učenja i praktičnoga rada vode ih najiskusniji predavači i ugledni hrvatski gospodarstvenici. 

Propozicije

Od polaznika se očekuje aktivno sudjelovanje u nastavi te izrada seminarskog rada u suradnji s izabranim mentorom iz željenog područja specijalizacije. S obzirom na to da se program izvodi repetitivno, polaznici koji su spriječeni prisustvovati obligatnim modulima mogu to nadoknaditi u sljedećem, novom programskom ciklusu. Po završenom tromjesečnom programu i prihvaćenom seminarskom radu, polaznici dobivaju certifikat i potvrdu HUM-CROMA o strukovnoj osposobljenosti za samostalno upravljanje poslovnim procesima i poduzetničkim projektima. 

Više o samom programu te Hrvatskoj udruzi menadžera možete saznati ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...
Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'
NEPONOVLJIVO ISKUSTVO

Posjetili smo najveći zabavni park u Europi: 'Vožnje su lude, ali adrenalin te tjera na još'

Otvorenje hrvatskog dijela parka bio je povod da obiđemo spektakularan park u njemačkom Rustu koji dnevno može primiti čak 35.000 ljudi. Najveća atrakcija je Rimčev roller coaster Voltron Nevera