Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Donosimo pregled cijena povoljnih kupaćih kostima!

Donosimo pregled cijena povoljnih kupaćih kostima!
1

Ako još niste kupili kupaći kostim, sada je pravo vrijeme za to jer je mnoštvo trgovina već započelo s ljetnim sniženjima. Saznajte gdje ih možete povoljno kupiti

VIDEO

Ako još niste pripremili kompletnu garderobu za vruće ljetne dane, sada je pravo vrijeme da kupite kupaći kostim jer je mnoštvo trgovina već započelo s ljetnim sniženjima. Dobra alternativa luksuznim, uglavnom skupim kupaćim kostimima s prestižnim dizajnerskim potpisima može se naći u gotovo svakoj trgovini odjećom.

Po vrlo popularnim cijenama možete naići na kolekcije badića za ljeto 2013. u znaku prugica, točkica i cvjetnih uzoraka.

H&M

Ove sezone najviše se prostora daje žutoj, ljubičastoj i crnoj boji pa u skladu s time u trgovini H&M možete pronaći kupaće kostime upravo u tim bojama. Osim njih prevladavaju i ženski dvodijelni kupaći kostimi bijele i smeđe boje, a jedan od njih je i sljedeći:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
  • Gornji dio sastoji se od bijelog bikini topa sa zatvaračem i ukrasom na njemu. U trgovinama je dostupan i u smeđoj boji s tirkiznim ukrasom, bez naramenica, a cijena mu je 99.90 kuna.
  • Donji dio ima trakice za vezanje sa strane i rubovi trakica su ukrašeni zlatnim dekorom. Cijena mu je 69.90 kuna.

Kupaće hlače za muškarce možete pronaći s cvjetnim uzorcima i jednobojne (tamnoplave, crvene, maslinasto zelene), a cijene im se kreću od 69.90 kuna do 179 kuna. 

Zara

Mladenački duh možete izraziti i badićima s tribal i cvjetnim uzorcima, u bijeloj, plavoj ili crvenoj boji, s naramenicama i bez. U trgovini Zara kupaći kostimi se trenutno nalaze na sniženju pa tako možete kupiti:

Muške kupaće hlače možete pronaći u narančastoj, žutoj, zelenoj, crnoj i plavoj boji ili s vojničkim uzorkom. Jedne od njih koje su na sniženju su i: 

Pull and bear

U trgovini Pull and bear možete na sniženju pronaći ženske kupaće kostime u plavoj i zelenoj boji ili pak šarene. Na sniženjima su klasični kupaći kostimi, oni s naramenicama i bez naramenica te oni s volančićima. Jedan od njih je i:

  • Zeleni gornji dio s crnom naramenicom koja se veže sa stražnje strane vrata. Trenutno je na sniženju sa 129 kuna na 99 kuna
  • Donji dio možete kupiti odvojeno i možete ih po želji kombinirati s gornjim dijelom kupaćeg kostima koji će činiti komplet s gornjim ili ga možete uzeti u nekoj drugoj boji. Primjerice, navedeni gornji dio možete spojiti s ovim i tako dobiti komplet. Donji dio snižen je s 99 kuna na 79 kuna.

Muške kupaće hlače su isto na sniženju, a možete ih naći u crnoj boji, s prugastim ili cvjetnim uzorkom.

  • Jedan od klasičnih modela jest onaj u kombinaciji svijetle i tamnoplave boje. Narančasti detalj tkanine ipak ga odiže i čini spremnim za ljetne kombinacije na plaži. Trenutno je na sniženju sa 159 kuna na 129 kuna

Lisca

Dvodijelni kupaći kostimi sa cvjetnim uzorcima svoje mjesto su našli i u trgovini Lisca koja nudi sniženje za pojedine kupaće kostime do čak 50 posto. Ako cijenite jednostavnost, sjajan su izbor ženski jednodijelni kupaći kostimi na sniženju, pa tako i:

  • Kupaći kostim ''Riva'' s pjenastim košaricama i nadahnut mornarskim stilom. Izrađen je iz jednobojnog pletiva u kombinaciji s pletenim strukturalnim prugama. Trenutna cijena je snižena sa 399 kuna na 319 kuna.

Muške kupaće hlače su također na sniženju pa tako možete odabrati:

Pri odabiru idealnog kupaćeg kostima trebate obratiti pažnju na to da on svojim krojem, materijalom i printom odgovara vašoj građi tijela i u prvi plan stavlja atribute, a prikriva fizičke nedostatke. Neka cijena bude primjerena i njegovoj kvaliteti, odnosno sami procijenite isplati li vam se dati puno novaca za komad odjeće koji ćete vjerojatno nositi u samo jednom godišnjem periodu. Više o ponudi povoljnih kupaćih kostima možete pronaći na portalu Budi.IN.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang