Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Donosimo aktualne top cijene zimskih jakni!

Donosimo aktualne top cijene zimskih jakni!
1

Ako još niste kupili zimsku jaknu, vrijeme je da to učinite zbog sve nižih tempreatura. Donosimo cijene jakni u trgovinama prije blagdanskih sniženja

VIDEO

Dolazak hladnijeg vremena i sve nižih temperatura posljednji je signal upozorenja da ljetnu i laganiju odjeću spremimo u ormar te pripremimo i izvadimo van zimsku odjeću i obuću. S obzirom na relativno toplu i ugodnu jesen, posljednjih dana smo imali priliku boraviti na kiši pa ponegdje čak i na snijegu. Ako još do sada niste pripremili garderobu za znatno niže temperature, vrijeme je da to učinite s obzirom na meteorološke najave hladnijeg vremena koje nas uskoro očekuje.

Iako su blagdanska sniženja na odjeću i obuću u nekim trgovinama već započela, računajte kako će u danima između Božića i Nove godine ipak biti još ponešto niže cijene. Tradicionalni vrhunac sniženja od oko 70 posto, 80 posto i više očekuje oko 7. i 8. siječnja iduće godine te traju tijekom cijele veljače. Prije masovnih sniženja, zaputili smo se u nekoliko trgovina da provjerimo kakve muške i ženske zimske jakne se nalaze u njihovoj ponudi te po kolikoj cijeni. 

Pull & bear

U trgovini Pull & bear cijene muških zimskih jakni kreću se od 499 kuna do 799 kuna. Duža tamnoplava jakna košta 499 kuna, dok smo naišli i na tamnoplavu debelu jakna s toplim ovratnikom za cijenu od 799 kuna. Nalik njoj, ali s kapuljačom, jakna u kombinaciji raznih boja poput primjerice plave i smeđe košta 699 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što se tiče ženskih jakni, u ponudi su još uvijek uglavnom jakne izrađene od trapera te kože. Raspon cijena ženskih jakni u toj trgovini kreće se od 199 kuna koliko koštaju kratke jakne nalik na gornji dio sportske trenirke pa do 999 kuna koliko košta primjerice žarko crvena kratka kožna jakna.

H&M

U ponudi trgovine H&M također nismo naišli na široku ponudu zimskih jakni. Cijena kratke crne sportske jakne jest 349 kuna, dok siva jakna nalik na sako košta 599 kuna. Najvišu cijenu ima crna jakna s velikim kopčama kao zanimljivim detaljem, a ona iznosi 699 kuna.

U ponudi ženskih jakni također imaju još mnoštvo onih proljetnih, odnosno jesenskih traper jakni za cijenu od 199 kuna. Što se tiče ponude zimskih jakni, za cijenu od 299 kuna u ponudi je tamno smeđa nalik pernatoj.

Iglu sport, AM Christine, s.Oliver i Vans

U ponudi zimskih jakni sportske trgovine Iglu sport nalaze se pernate jakne. Cijena pernate žarko narančaste Millet Expert Down Jkt jakne jest 1999 kuna, dok Trangoworld zimska jakna Bulnes košta nešto više, odnosno 2299 kuna.

Trgovina AM Christine raspolaže samo ženskom odjećom te smo tamo pronašli duge ženske zimske jakne po cijenama od 529 kuna. U trgovini s.Oliver zimske jakne i kaputi kreću se u rasponu cijena od 1399 kuna do 1699 kuna, dok se sportske jakne s kapuljačama popularnog skejterskog brenda Vans kreću između 1199 kuna i 1659 kuna.

New Yorker

Muška kolekcija zimskih jakni u New Yorker-u obiluje mnoštvom sportskih i ''casual'' jakni. Osim što su većinom u žarkim bojama, mnogo njih ima zanimljive ukrasne detalje poput velikih kopči ili zakovica. Tamnoplava zimska jakna s kapuljačom košta 379 kuna, a nešto duža smeđa jakna 529 kuna

Ženske jakne uglavnom su duže i pernate te većinom u tonovima bež i sive boje. Cijene tih dužih jakni su 599 kuna, dok deblji i sportski modeli koštaju od 379 do 499 kuna. Ti sportski, kraći modeli su također u jarkim bojama, a mnogi imaju krznene ovratnike te brojne slične modne dodatke.

Uz bogatu ponudu zimskih jakni koja se nudi u trgovinama, zasigurno ćete pronaći i nešto za sebe. Ovisno o vašim preferencijama, možete pronaći mnoštvo kratkih ili dugačkih jakni, u žarkim ili umjerenim bojama. Cijene su raznolike te uvelike ovise o materijalu izrade i brendu. Ako već imate zimsku jaknu i želite kupiti novu, a nije vam toliko hitno, savjetujemo da pričekate još nekoliko dana kada će početi masovna sniženja te kada ćete je moći kupiti za znatno nižu cijenu nego što je vjerojatno ima sada. Na portalu Budi.in možete vidjeti bogatu ponudu ženskih kaputa za trendi zimu, kao i top deset muških modnih dodataka za ovu sezonu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang