Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Istražili smo za vas: top deset ljetnih knjiga do 50 kuna!

Istražili smo za vas: top deset ljetnih knjiga do 50 kuna!
1

Ako ne znate kako provesti ljetni odmor onda vam knjiga itekako može praviti dobro društvo. Otkrivamo vam povoljne knjige, a svatko može pronaći pravi žanr za sebe

VIDEO

Osim za odmor, ljeto je prava prilika da nadoknadimo propušteno. Osim kupanja, sunčanja i izlazaka, svoje vrijeme možete kratiti i dobrom knjigom koja će vam uljepšati trenutke. Knjiga je pravi izbor kako bi se barem na trenutak izgubili u bespućima mašte i jednostavno se zamislili na nekom drugom mjestu. Naravno, za ljeto svi uvijek kupuju lagana štiva koja će vam upotpuniti vrijeme na plaži ili za vrijeme puta u autobusima, vlakovima ili avionima. Pronašli smo za vas deset primjeraka knjiga do 50 kuna. 

  • Bratstvo crnog bodeža – Noćni lov, J.R. Ward – ako preferirate tematiku vampira, vukodlaka i slično ili jednostavno imate tinejdžera koji je opsjednut ovakvim pričama onda se prepustite prvoj knjizi iz serijala o mračnom svijetu strasti i opasnosti. (19,90 kuna)
  • Ti si dobro znao tko sam, Susan Elizabeth Phillips – svaka ljubavna priča zahtijeva i mnoštvo prepreka. To vam dokazuje i ovaj roman u kojem poznati igrač golfa dolazi do svoje prave ljubavi. (39,00 kuna)
  • Voda za slonove, Sara Gruen – ova roman donosi priču o ljubavi koja se usprotivila svim pravilima i osvojit će srca svakog čitatelja. (29,90 kuna)
  • Cijena života, Lee Child – svi ljubitelji krimića bit će oduševljeni zapletima koje donosi autor i kojeg nećete ispuštati iz ruku. (19,90 kuna)
  • Krovovi Teherana, Mahbod Seraji – radnja se odvija u iranskoj prijestolnici i donosi priču o hrabrosti, žrtvi i ljubavi uz koju vam nikako neće biti dosadno. (29,90 kuna)  
  • Parfem, Patrick Suskind – Jean-Baptiste Grenouille je u potrazi za stvaranjem najčarobnijeg mirisa, a pravu formulu pronalazi u mirisu mlade djevojke. Neobične trenutke ovog mladog zlikovca pročitajte u ovome romanu koji vas neće ostaviti ravnodušnima. (19,90 kuna)
  • Robinja, M. Nazer i D.Lewis – klasik koji svatko mora pročitati govori o istinitom svjedočanstvu hrabre robinje u borbi za vlastitu slobodu i neovisnost. (19,90 kuna) 
  • Bogate nasljednice, Tara Hyland – bogatstvo i spletke uvijek su inspiracija za zanimljive likove i priče. Priča o bogatim nasljednicama suvremena je verzije Pepeljuge koja će vas zaintrigirati do posljednje stranice. (29,90 kuna)
  • Na rubu ludila, Joy Fielding – ako volite trilere onda svakako preporučujemo ovu knjigu punu napetosti, uzbuđenja i uzbudljivih prizora. (19,90 kuna)
  • Lud za tobom, Jennifer Cruise – lagani chick-lit na plaži pravi je recept za ljeto. Ljubavne priče i zapleti zadržat će vas da ovakva štiva pročitate u jedno popodne i tako skratite vrijeme jednim drugim svijetom. (19,90 kuna) 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang