Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Lenovo prijenosna računala: vaš partner u uspjehu

Lenovo prijenosna računala: vaš partner u uspjehu
6

Bavite se poduzetništvom? Za vrhunske rezultate potrebno je uložiti u vrhunsku kvalitetu. Lenovo prijenosna računala vaš su partner u tome.

VIDEO

Projekt "Pametnom idejom do uspjeha" bavi se poslovnim idejama, njihovim razvojem i, naravno, kasnije izlaskom na tržište. U svim spomenutim segmentima potrebni su nam uvjeti koji osiguravaju optimalne rezultate te nam služe kao zalog za budući uspjeh i sigurnost u radu i poslovanju. Jedna od takvih važnih investicija je i kupnja odgovarajućeg prijenosnog računala. Osim što mora zadovoljavati neke osnovne tehničke zahtjeve, prijenosno računala mora i biti napravljeno na način koji će vas prezentirati na pravi način.

Prvo pitanje pri kupovini prijenosnika mora biti: "kakvo računalo mi treba?" Odgovora na ovo pitanje je mnogo, te oni ovise o više faktora, npr. vašem budžetu, koristite li više elektroničku poštu, video pozive ili samo chat komunikaciju, zahtjeva li vaš posao tehnički naprednije postavke ili samo osnovno računalo? Pametna kuna vam donosi tri prijedloga, složena po vašim okvirnim potrebama. Saznajte više u nastavku. 

Lenovo IdeaPad S400 - savršen izbor za početnike

Ova pristupačna, tanka i lagana računala predstavljaju izvrstan omjer između prenosivosti i performansa, a namijenjena su korisnicima koji žele više računalne snage u usporedbi s netbookom, dulje trajanje baterije i pristupačniju cijenu. Debljinom od svega 21,9 milimetara i težine od 1,8 kilograma, prijenosnici serije S odlikuju se elegantnim vanjskim dizajnom s modernom metalik površinom. Računala pokreće treća generacija Intel® Core™ ili AMD A-Serija procesora. Prijenosna računala serije S objedinjuje udobnost, jednostavnost i brzina provođenja zadataka kako bi korisniku omogućio pristupačno prijenosno računalo kvalitetnog dizajna i dobrih performansi.

Kao svjetski predvodnik u PC industriji, uspjeh Lenova temelji se na mogućnosti osiguravanja inovativnih proizvoda koji će udovoljiti potrebama korisnika, a koji objedinjuju prenosivost, performanse i pristupačnu cijenu“, izjavio je Jovan Glamočanin, Lenovo manager, SEA i dodao: „doduše, korisnici ne žele samo funkcionalno, oni također žele prijenosnik kojim mogu izraziti svoju osobnost i stil. Novi prijenosnici Lenovo IdeaPad serije S osiguravaju svakodnevnim korisnicima upravo ono što im je potrebno, objedinjujući malu dimenziju i težinu prijenosnika s dobrim performansama potrebnim za surfanjem Internetom i obavljanjem svakodnevnih zadataka, i to sve po pristupačnoj cijeni“.

Više o ovom modelu Lenovo prijenosnog računala možete saznati na službenim stranicama.

Lenovo IdeaPad Z580 - odličan omjer cijene i kvalitete za naprednog korisnika

Pružajući idealan omjer vrijednosti i performansi, novi prijenosnici serije IdeaPad Z dizajnirani su za svačiji džep. Opremljeni najnovijim procesorskim i grafičkim mogućnostima, prijenosnici serije Z idealni su za obavljanje multimedijalnih zadataka te su dostupni u sljedećim bojama Amber Orange, Apple Green, Cherry Red, Coral Blue, Graphite Grey i Peony Pink.

Prijenosnici serije Z opremljeni su „pametnim“ karakteristikama kao što su Intelligent Touchpad za jednostavno navigiranje, zoom i rotiranje te Lenovo OneKey® Rescue System za jednostavan backup i recovery. Za vrhunsko uživanje u zabavi, prijenosnici serije Z opremljeni su OneKey® Theater II za audiovizualno optimiziranje dostupno dodirom na jednu tipku koje  osigurava kristalno čistu sliku i bogat zvuk i do NVIDIA® GeForce® GT640M 2GB grafike s DirectX® 11. Dostupni s 13,3-, 14- ili 15,5- inčnim zaslonima, navedeni prijenosnici s pozadinskim LED HD osvjetljenjem (1366x768), 16:9 widescreen, integriranim DVD ili Blu-ray Disc™ čitačem i podrškom za HD grafiku. Nadalje, sadrže HDMI izlaz i Intel® Wireless Display (WiDi) Technology koja omogućuje jednostavno uživanje u multimedijalnom sadržaju na velikom ekranu. 

Više o ovom prijenosniku saznajte na službenim stranicama.

Profesionalci: Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Od svojih početaka 1992. godine, ThinkPad je izgradio tradiciju savršenstva te je dobio povjerenje najzahtjevnijih profesionalaca diljem svijeta zahvaljujući inovacijama i naprednim sposobnostima, dugotrajnosti kao i dizajnu. ThinkPad X1 Izgrađen je od karbonskih vlakana, te je najlakši 14-inčni Ultrabook na svijetu,  dizajniran je za one koje zahtijevaju najvišu razinu mobilnosti, zabave, učinkovitosti i dizajna

Rijetki su brandovi koji imaju dovoljno sreće i postanu ikone industrije s vjernim obožavateljima koji su jednako strastveni prema svakoj generaciji proizvoda ThinkPad. Naše je zadovoljstvo danas vam predstaviti jedan takav model“, izjavio je regionalni marketing menadžer Lenova za jugoistočnu Europu, Mladen Skuliber. ThinkPad X1 Carbon udovoljava potrebama korisnika za vrlo tankim i laganim prijenosnikom kao i vrhunskim performansama koje korisniku osiguravaju uspješno obavljanje svojih poslovnih zadataka. 

Više o ovom vrhunskom prijenosniku saznajte na službenim stranicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin