Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 3

Pogledajte koje trgovačke lance Hrvati najviše preferiraju!

Pogledajte koje trgovačke lance Hrvati najviše preferiraju!
1

Ljestvica se temelji na statističkim podacima 20.000 jedinstvenih web preglednika koji su tražili točno određeni trgovački lanac i/ili njegove proizvode.

VIDEO

Konzum je na prvom mjestu Ljestvice preferencije trgovačkih lanaca koju je sastavio portal Popustolovac.hr. Podaci o preferencijama 7 trgovačkih lanaca u Hrvatskoj odnose na razdoblje od dva mjeseca,  lipanj i srpanj 2013.

Ljestvica se temelji na statističkim podacima 20,000 jedinstvenih web preglednika koji su tražili točno određeni trgovački lanac i/ili njegove proizvode preko Google tražilice ili na Popustolovcu preko liste trgovačkih lanaca.

Analizom statističkih podataka utvrđeno je pritom jesu li posjetitelji gledali i još koji drugi trgovački lanac. U desnom stupcu dolje priložene tablice prikazana su top tri alternativna izbora posjetitelja, ovisno o trgovačkom lancu.

Na primjeru Konzuma je vidljivo da je 92,5 posto posjetitelja gledalo isključivo Konzum i njegove proizvode, a ostalih 7,5 posto navedene alternativne trgovačke lance (Lidl, Interspar, DM). Po podacima, Konzumovi posjetitelji su gledali druge trgovačke lance manje nego posjetitelji drugih trgovačkih lanaca.

Nakon Konzuma na ljestvici slijede DM s 92,4 posto i Hervis s 90,6 posto. Alternativni izbori trgovačkih lanaca u njihovom slučaju su Konzum, Lidl i Deichmann, odnosno Intersport, Konzum i Deichmann.

Među prvih sedam na Ljestvici preferencije trgovačkih lanaca nalaze redom još i Bauhaus (87 posto), Lidl (85,7 posto), Pevec (84,8 posto),  te Lesnina (84,0 posto). 

Posjetite Popustolovac.hr!

Popustolovac.hr je portal koji prezentira proizvode svih većih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Informacije o proizvodima izvlače iz objavljenih kataloga i unose ih u svoju bazu podataka te omogućuju korisnicima da ih pretražuju po kategorijama, brandovima proizvoda, trgovinama i naravno, preko tražilice. Svaki mjesec izrađuju i statistička izvješća za trgovačke lance na našem portalu gdje mogu vidjeti najpopularnije proizvode i kataloge, kako svoje tako i one konkurentskih trgovačkih lanaca. 

U galeriji na vrhu članka možete detaljno pregledati cijelu ljestvicu koju je sastavio Popustolovac.hr!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

Misterij Božice Barišić i tajne Maksimira: Kako je pao Mirko i zašto Zajec spašava Peras
PAD ZMAJA LEVANJSKOG

Misterij Božice Barišić i tajne Maksimira: Kako je pao Mirko i zašto Zajec spašava Peras

Plus+ NOVI EXPRESS Kako je Mirko Barišić izgubio Dinamo: Kao da je netko u pokretu njihovih neprijatelja, koliko god navijači nepredvidljivi i divlji znali biti, čitao Sun Tzua, “Umijeće ratovanja”
Princeza Kate je bila pouzdani stup kraljevske obitelji, sve dok nije izazvala neviđeni skandal
'PALAČA GUBI POVJERENJE'

Princeza Kate je bila pouzdani stup kraljevske obitelji, sve dok nije izazvala neviđeni skandal

Kate Middleton napravila je nezapamćen gaf u 13 godina blistavoj karijeri, no stručnjaci tvrde da je preuzela svu odgovornost zbog tragedije iz 2012. godine