Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 1

Selimo se! Odsada nas možete pratiti u rubrici Potrošač!

Selimo se! Odsada nas možete pratiti u rubrici Potrošač!
2

Pratite novu rubrika portala 24sata.hr u kojoj ćemo svakodnevno obrađivati teme koje se tiču potrošačkih prava, financija te savjeta raznih stručnjaka

VIDEO

Dragi čitatelji Pametne kune, ovim vas putem želimo obavijestiti da je, nakon 4,5 godine postojanja na hrvatskom internetskom tržištu, donesena odluka o pripajanju stranice Pametna kuna rubrici Potrošač portala 24sata.hr, koja je nastala kao ekstenzija istoimene rubrike u tiskanom izdanju 24sata. 

U Potrošaču ćemo svakodnevno obrađivati i objavljivati teme koje se tiču potrošačkih prava, pitanja osobnih financija te donositi odgovore i savjete raznih stručnjaka. Za vas istražujemo sljedeće teme: 

  • teme koje se tiču potrošačkih prava, 
  • testiramo pojedine proizvode, 
  • donosimo savjete za kupovinu, 
  • preglede cijena i ponude
  • otkrivamo sve tajne deklaracije
  • i mnogo drugih stvari!

Svaki dan nove i provjerene informacije

Rubriku Potrošač osim na internetu svaki dan možete pronaći i u tiskanom izdanju 24sata, gdje vam u suradnji s brojnim stručnjacima iz potrošačkih udruga, pravnim i financijskim savjetnicima, nutricionistima i dr. donosimo provjereno najbolje i najtočnije informacije. Sukladno tome najmanje jedan put mjesečno dosad smo za vas testirali proizvode poput: 

  • mlijeka, 
  • kruha, 
  • suhomesnatih proizvoda, 
  • meda, 
  • maslinovog ulja 
  • ali i neprehrambenih proizvoda poput naočala i dr. 

Testiranja za naše čitatelje provode certificirani laboratoriji kao što su: Centar za kontrolu namirnica Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu, Laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Institut Ruđer Bošković i dr.  

Slušamo vas - naše čitatelje!

Želimo ostvariti i suradnju s najvažnijim dijelom naše rubrike - vama, čitateljima koji kroz svoje sugestije i pitanja za naše stručnjake možete pomoći u usavršavanju najboljeg potrošačkog sadržaja u Hrvatskoj. Nadamo se da ćete ovdje pronaći sve što vas zanima, a ako imate pitanja na koja vam možemo pomoći pronaći odgovor, javite nam se na potrosac@24sata.hr

Karijera i posao

Članke vezane uz karijeru, posao i poduzetništvo koje ste dosada mogli pratiti na Pametnoj kuni odsada možete pronaći u podrubrici - Karijera i posao. 

Ovim potezom stranica 24sata.hr/pametnakuna više neće biti aktivna već će svi čitatelji biti preusmjereni na stranicu 24sata.hr/potrosac. Zahvaljujemo vam na vjernosti Pametnoj kuni i nadamo se da ćete nas nastaviti čitati i u sklopu Potrošača. 

Ako imate pitanja na koja vam možemo pomoći pronaći odgovor, javite nam se na potrosac@24sata.hr

Redakcija Pametne kune

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

Misterij Božice Barišić i tajne Maksimira: Kako je pao Mirko i zašto Zajec spašava Peras
PAD ZMAJA LEVANJSKOG

Misterij Božice Barišić i tajne Maksimira: Kako je pao Mirko i zašto Zajec spašava Peras

Plus+ NOVI EXPRESS Kako je Mirko Barišić izgubio Dinamo: Kao da je netko u pokretu njihovih neprijatelja, koliko god navijači nepredvidljivi i divlji znali biti, čitao Sun Tzua, “Umijeće ratovanja”
Princeza Kate je bila pouzdani stup kraljevske obitelji, sve dok nije izazvala neviđeni skandal
'PALAČA GUBI POVJERENJE'

Princeza Kate je bila pouzdani stup kraljevske obitelji, sve dok nije izazvala neviđeni skandal

Kate Middleton napravila je nezapamćen gaf u 13 godina blistavoj karijeri, no stručnjaci tvrde da je preuzela svu odgovornost zbog tragedije iz 2012. godine