Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 46

Uključite se i osvojite najnoviji model Samsung računala!

Uključite se i osvojite najnoviji model Samsung računala!
6

U nagradnoj igri Pametne kune vrlo jednostavno možete osvojiti najnoviji model Samsung prijenosnog računala Series 5 Ultrabook stoga ne čekajte s prijavom!

VIDEO

U današnje vrijeme kada svi živimo ubrzano, a stalna dostupnost i mogućnost prilagodbe novim trendovima postaju imperativ, jasno je kako je svima za pomoć u poslu ili učenju potrebno prijenosno računalo. Posebno su poželjna mala i praktična, ali moćna računala, a upravo vam jedno takvo poklanja Pametna kuna!

Uključite se u nagradnu igru do 11. rujna i uz malo sreće možda baš vi postanete ponosni vlasnik najnovijeg modela Samsung prijenosnog računala Series 5 Ultrabook, vrijednog 7.399,00 kn!

Kako sudjelovati?

Na Pametnoj kuni pronađite sliku navedenog laptopa, kliknite na nju te se upisivanjem osobnih podataka u nagradni obrazac prijavite za sudjelovanje.

Igrati možete tri puta u danu od 5. rujna do 11. rujna 2012. u 11 sati, nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnike. Slika računala će se NASUMIČNO pojavljivati na rubrikama i podrubrikama Pametne kune, a primjer navedene slike možete vidjeti u galeriji iznad ovog članka.

Što poklanjamo?

Pametna kuna i Sancta Domenica vam poklanjaju Samsung Series 5 Ultrabook – NP530U4B-S01HR koji se može pohvaliti sljedećim karakteristikama:

Zaslon: 14"; 1366x768
Procesor: Intel Core i5 2467
Memorija: 4GB; DDR3 1333MHz
Grafika: nVidia GeForce GT630, 2GB
Tvrdi disk: 500GB
Baterija: 6-ćelijska
OS: Windows 7 HomePremium

Detalje od nagradi potražite na www.sancta-domenica.hr

Ovo računalo je dio bogate ponude Sancta Domenice, koja je ovlašteni uvoznik za Sony, Samsung i Panasonic. Tvrtka posluje od 2000. godine i od tada bilježi rast svake godine kako u veleprodaji tako i u maloprodaji. Tržištu nudi kompletan asortiman zabavne tehnologije kroz lanac specijaliziranih trgovina Sony Center, Samsung Brand Store i Panasonic Store kao i kroz specijalizirane web trgovine www.sonycenter.hr, www.samsungcenter.net, www.panasonicstore.hr s maksimalnom podrškom za svaki pojedini brand. Uz to, ona konstantno nagrađuje svoje kupce i Facebook fanove raznim nagradnim igrama, popustima i pogodnostima.

Kada objavljujemo dobitnike?

Imena dobitnika potražite 11. rujna iza 12:00 sati u podrubrici Nagradne igre. Sretan dobitnik će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem, a u slučaju da ima prebivalište izvan Zagrebačke županije nagrada će mu biti dostavljena na kućnu adresu. Detaljna pravila igre potražite ovdje.

Važno!

Ako ne vidite sliku za prijavu provjerite je li vam uključen ad/popup blocker te ga isključite. Ako ne možete kliknuti na sliku, možda imate nepodržanu verziju Flash Playera (potreban je Flash Player verzije 8 ili noviji). Obnovite svoj Flash player ili pristupite igri preko Google Chromea, a ako ga nemate, skinite ga OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

Misterij Božice Barišić i tajne Maksimira: Kako je pao Mirko i zašto Zajec spašava Peras
PAD ZMAJA LEVANJSKOG

Misterij Božice Barišić i tajne Maksimira: Kako je pao Mirko i zašto Zajec spašava Peras

Plus+ NOVI EXPRESS Kako je Mirko Barišić izgubio Dinamo: Kao da je netko u pokretu njihovih neprijatelja, koliko god navijači nepredvidljivi i divlji znali biti, čitao Sun Tzua, “Umijeće ratovanja”
Princeza Kate je bila pouzdani stup kraljevske obitelji, sve dok nije izazvala neviđeni skandal
'PALAČA GUBI POVJERENJE'

Princeza Kate je bila pouzdani stup kraljevske obitelji, sve dok nije izazvala neviđeni skandal

Kate Middleton napravila je nezapamćen gaf u 13 godina blistavoj karijeri, no stručnjaci tvrde da je preuzela svu odgovornost zbog tragedije iz 2012. godine