Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 4

Uključite se u ljetnu nagradnu igru i osvojite odmor iz snova!

Uključite se u ljetnu nagradnu igru i osvojite odmor iz snova!
21

Odmor i uživanje – svi će se složiti koliko su nam oboje potrebni i bitni. Pametna kuna vam stoga poklanja 4 vrhunska paketa koji vam pružaju prilku za odličan odmor

VIDEO

Nakon cijele godine napornog rada ili studiranja, svi smo jedva dočekali ljeto - vrijeme opuštanja i odlične zabave, stoga vam Pametna kuna poklanja odmor na četiri prekrasne lokacije, a na vama je samo da odaberete onu koja najviše odgovara vama i vašim željama. Uključite se u našu veliku nagradnu igru i osvojite odmor iz snova!

Da biste sudjelovali u igri potrebno je samo ispuniti NAGRADNI OBRAZAC i odabrati koji od ponuđenih paketa želite. U nagradnoj igri možete sudjelovati neograničeni broj puta, a sretne dobitnike ćemo izvući slučajnim odabirom putem računala. Prijavljivati se možete do 25. srpnja u 11:00 sati, a dobitnike ćemo nakon toga objaviti na Pametnoj kuni i o dobitku ih obavijestiti telefonskim putem.

U nastavku saznajte više o nagradama i odlučite koji je paket nabolja opcija za vas!

Kempinski Hotel Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic pruža vam priliku za odmor u vikend aranžmanu gdje možete uživati u sobi s pogledom na more. Aranžman uključuje doručak i ulazak u Spa centar te ga je moguće iskoristiti nakon 15.rujna 2012. 

O hotelu

Luksuzni Golf & Spa Resort Kempinski Hotel Adriatic u mjestašcu Alberi nedaleko Umaga idealno je mjesto za kombinaciju aktivnog odmora u vidu igranja golfa, ili za lagano opuštanja i punjenja baterija u prostranom Carolea Spa centru na 3000m2, te zasigurno za izricanje sudbonosnog “da” u privatnoj kapelici uronjenoj u mirisni mediteranski vrt ili na privatnoj plaži  hotela. U obzir dolaze i kongresi i poslovna druženja s obzirom da hotel raspolaže brojnim kongresnim sadržajima s direktnim pogledom na Jadransko more. I tu je naravno još puno, puno luksuznog opuštanja i pozitivne energije na privatnoj plaži hotela. Kempinski Hotel Adriatic raskošna je i moderna oaza mira, iz koje pogled puca s jedne strane na vinograde i zelenilo golf terena i zeleno-crvenog istarskog krajobraza, na sugestivnu sliku najstarijeg svjetionika na ovom dijelu Jadrana te s druge strane na obzor preko Piranskog zaljeva koji seže sve do šarmantnih Pirana i Portoroža, gradića Monfalconea i Grada i bijelih vrhova Alpi. 

186 prostranih soba i apartmana nude gostima posljednja dostignuća u sferi udobnosti i high-tech opreme, dok je crni predsjednički apartman 2010. godine uvršten na prestižnu listu “101 najljepšeg suita na svijetu”. Hotel raspolaže s dva vrhunska restorana, elegantnim restorananom Dijana te rustikalnim restoranom Kanova te s tri strateški locirana bara. Za ljubitelje aktivnijeg odmora u ponudi je teretana opremljena najsuvremenijom Technogym opremom, osobni trener, pilates i yoga, acqua aerobics, 4 teniska terena, teren za košarku, najam bicikla, ronjenje i naravno golf. Najmlađi gosti zabaviti će se u dječjem klubu hotela Kempi koji svakodnevno nudi mnogobrojne zabavne sadržaje. Također u srpnju i kolovozu Kempinski Hotel Adriatic nagrađuje vjernost svojih gostiju te im poklanja jedno noćenje u sklopu paketa “7=6”. 

Više informacija o ponudi i ostalim uzbudljivim paketima hotela na broju telefona +385 52 707 010 ili na službenim stranicama: www.kempinski.com/istria.

Hotel Kaštel Motovun

Hotel Kaštel Motovun poklanja vam paket za dvije noći za dvije osobe koji je moguće iskoristiti u srpnju ili kolovozu 2012. ili u studenom ili prosincu 2012. (izuzevši blagdane). Paket uključuje: 2 noćenja s doručkom u ekskluzivnoj sobi, jedan Wellness voucher u vrijednosti 50 kuna, degustacija vina i rakija u lokalnoj trgovini, welllness BACK VOUCHER u iznosu od 50kuna za sljedeći boravak te 10% popusta na sva jela u a la carte restoranu „Palladio“ hotela Kaštel. Vrijednost paketa za dvije osobe je 2.400,00 kuna.

O hotelu

Hotel Kaštel je mali obiteljski wellness & spa hotel, smješten na vrhu srednjovjekovnog gradića Motovuna, u samom srcu Istre. Oaza je to u kojoj možete predahnuti i uživati u spoju tradicije i jedinstvene prirode.  Hotel Kaštel u Motovunu pogodan je za odmor i opuštanje ali i za razne aktivnosti poput seminara, skupova, sastanaka, vjenčanja i zabava. Raspolaže sa ukupno 33 moderno uređene smještajne jedinice , restoranom a la carte za grupe i individualce, koji nudi spoj moderne, kreativne i tradicionalne istarske kuhinje.  Kroz široku lepezu specijaliteta upoznajte autentičnu priču o istarskoj kuhinji i kulturi življenja na ovim prostorima: kušajte tartufe, istarski pršut i sir te jedinstvena jela od tjestenine, divljači ili boškarina uz vrhunska istarska vina. 

Nezaboravne užitke i opuštanje možete doživjeti i na terasama koje se zahvaljujući posjedu nekadašnje palače prostiru ispred i iza hotela. U sklopu hotela nalazi se i Wellness & SPA centar sa natkrivenim bazenom s hidro masažom i slapovima iz kojega se pruža prekrasan pogled na zelenilo vrta i krajolik Motovuna. U Sauni Oazi možete se opustiti, te u prostorijama za masažu uživati u velikoj ponudi masaža i raznih wellness i SPA tretmana lica i tijela, anticelulitnih tretmana, kupki i sl. Iskoristite wellness ponudu, pobjegnite od svakodnevne rutine i priuštite si nezaboravan doživljaj u centu Istre u Hotelu Kaštel u Motovunu! 

Za više informacija o samoj ponudi nazovite na tel. 052 681 607 ili posjetite internet stranice: www.hotel-kastel-motovun.hr

Hotel Ambasador

U nagradnoj igri Pametne kune imate priliku osvojiti i vikend odmor za dvije osobe u hotelu Ambasador u Opatiji. Nudimo vam vikend boravak (3 dana, dvije noći) za 2 osobe, usluge noćenje doručak, a vrijednost nagrade iznosi 2.736,00 kuna (ne uključuje boravišnu pristojbu, prijavu i osiguranje). Iskoristivost paketa je moguća u svim periodima osim od 19. srpnja do 15. rujna a krajnja iskoristivost boravka je do 01.03.2013. Nagradni boravak će se realizirati prema raspoloživosti soba i uz prethodnu rezervaciju putem call centra na tel. 051 710 444 ili mail:reservations@liburnia.hr.  

O hotelu

Hotel Ambasador - izvrstan odabir da provedete svoje slobodno vrijeme uživajući na idealnoj lokaciji u jednom od najljepših gradova Hrvatske i Mediterana. Hotel Ambasador se nalazi u Opatiji na čuvenom obalnom šetalištu Lungomare. Nudi prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev. Ovaj Premium hotel s pet zvjezdica  oduševiti  će Vas svojim vrhunskim sadržajima. 

Hotel raspolaže sa 200 udobnih, potpuno opremljenih i moderno uređenih smještajnih jedinica a posebno se ponosi novouređenim, desetim katom "Executive Floor". Sve sobe i apartmani na desetom katu opremljeni su novim LCD televizorima i privatnim balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev. Gostima se nudi i bogata gastro ponuda – tu je pansionski restoran, restoran ''La Fourchette d'Or'', cocktail bar ''Manhattan' s prekrasnim pogledom na more', cafe bar ''Palma''… 

Poseban ugođaj i jedinstven ambijent doživjet ćete u ljetnom vrtnom restoranu ''Hortenzija'' gdje domaća tjestenina , specijaliteti s plodovima mora te svježa kvarnerska riba čine temelj jelovnika vrtnog restorana Hortenzija. Tijekom cijelog dana dušu i tijelo možete okrijepiti  u Five Elements Wellness & Spa centru, ukupne površine 1 300 kvadratnih metara. Bogati vodeni sadržaji, prostorije za specifične tretmane, beauty centar te programi posvećeni elementu vode – savršeno mjesto za revitalizaciju i opuštanje.

Zahvaljujući izuzetnom položaju na rivijeri, elegantnom ambijentu i vrhunskoj usluzi, hotel Ambasador predstavlja i idealno mjesto za nezaboravno vjenčanje u Opatiji. Ove godine hotel Ambasador postao je dobitnik prestižnog priznanja izvrsnosti “TripAdvisor Certificate of Excellence 2012” koje je hotelu dodijelio najveći svjetski turistički portal TripAdvisor.com.

Priznanje ocjenjuje nivo kvalitete usluge, a dodjeljuje se samo onim objektima koji postižu izvanredne ocjene i pozitivne komentare gostiju. Očekujemo Vas tijekom cijele godine! Na našim web stranicama možete pogledati aktualne posebne ponude kao I kalendar događanja. 

Više informacija na službenim stranicama: www.liburnia.hr, www.visitopatija.net, a za dodatne informacije možete nazvati naš rezervacijski centar na broj: 051 710 444 ili mail:  reservations@liburnia.hr.

Jelov klanac

Za one koji žele odmor na kontinentu, u blizini prekrasnih Plitvičkih jezera nudimo vikend aranžman u Jelovom klancu. Aranžman je iskoristiv u dogovoru s vlasnicima, a više informacija o terminima, lokaciji i konktaku s vlasnicima možete pronaći na službenim stranicama: www.jelovklanac.com.

O smještaju

Priča o selu Jelovom Klancu seže daleko u prošlost. Jelov Klanac nekada davno bilo je naseljeno i živo, ali su uslijed burne prošlosti i trenda migracija u gradove u selu malo po malo ostali samo tragovi ognjišta. Danas, mnogo godina kasnije, na raslinjem obraslom temelju stare obiteljske kuće, pod okriljem 400-godišnje lipe izniknula je prekrasna Jela, sva od drva, unikatna i originalna. Jela je kuća u šumi koja misli zeleno i smeđe i crveno, kako su oslikani i njeni apartmani. 

Građena s ljubavlju i željom da postane pokretač i motiv ljudima iz tog i nekih drugih sela da se vrate i ožive svoja ognjišta, Jela je u Jelovom Klancu zasijala sjeme turizma i održivog razvoja. 

U 200 m2 jednostavne, a raskošne seoske vile, počeli su se okupljati i neki novi ljudi. Došli su uživati u tišini, koja se kažu, tamo najbolje čuje i prepustiti se umjetnosti dokoličarenja. Sakupljati ljekovito bilje, fotografirati rijetke biljne vrste poput božikovine, brati šumske jagode i vrganje i biti dio jedne priče o održivom razvoju. Došli su degustirati ličke specijalitete, opipati bilo Plitvičkih jezera smješteni u neiskvarenoj, ali pripitomljenoj prirodi, jahati, šeteti, slikati, planinariti i duboko disati. 

Zimi kada nastane snježna bjelina, kućom pucketaju drva iz kamina, a iz apartmana prekrasan pogled seže na okolna brda. Ljeti Klanac oblijeću krijesnice i ozvjezdano nebo čine još svečanijim, a kada život utihne priroda se budi mirisom smilja, lana i kamilice koji se uvlači i u apartmane. 

U obližnjim šumama nalaze se izvori sa pitkom vodom, na kojima često piju zečevi i srne, a ranoranioci mogu ih tamo zateći. Na imanju se mogu vidjeti maca Kici i psi Miki i Dona kako jedu iz istog tanjura, mogu se hraniti, pojiti ili jahati konji, provesti duge šetnje kroz šumu, stazama koje vode kroz imanje. Iz doline u dolinu, s proplanka na proplanak, od vidikovca do vidikovca sve do klupe u dubokom hladu borove šumice, gdje miriše smola, a zemljom se prostire tepih od borovih iglica. 

Šumska drvena kuća na osami, 12 km od prvog plitvičkog slapa, u klancu između 2 brda, bez negativnih je utjecaja civilizacije i svjetlosnog zagađenja. U Jelovom Klancu mogu se vidjeti i neke rijetke vrste bukve, primjerice zlatna bukva, a uskoro je u planu sadnja svih 32 vrste bukvi, koliko ih i ima. 

Poslije Jele, čuli smo, na starim zaraslim temeljima izniknuti će još jedna drvena kućica, a nadamo se i još jedna i još jedna. Priča o Jelovom Klancu je priča o autohtonosti i vraćanju života u jedno selo, ali i pitkoj vodi, tišini, jeli, boru, bukvi i šumskim životinjama, simbiozi čovjeka i prirode.

Pratite Pametnu kunu i osvojite vrijedne aranžmane 

Ne zaboravite ispuniti NAGRADNI OBRAZAC i odabrati smještaj po vašem izboru kako biste ove godine iskoristili priliku za vrhunski odmor!

Detaljna pravila nagradne igre možete pogledati ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode