Obavijesti

Show

Komentari 0

'Ako želite 'uloviti' nečije srce, obavezno dođite na koncert'

'Ako želite 'uloviti' nečije srce, obavezno dođite na koncert'
3

Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi i Tedi Spalato pripremaju veliki glazbeni spektakl u Areni Varaždin 7. ožujka, povodom Dana žena

VIDEO

Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi i Tedi Spalato pripremaju veliki glazbeni spektakl u Areni Varaždin 7. ožujka, povodom Dana žena.

Ususret koncertu Hrvoje Lozančić iz klape Cambi otkrio nam je da još uvijek pjeva iz 'gušta' i s istim entuzijazmom kao i na početku karijere. 'Ne more mi bit', 'Prominilo se vrime', novi singl koji su upravo izdali u duetu s Miroslavom Škorom 'Moja Slavonka'te mnoge druge pjesme klape Cambi, osvojila su srca ljudi i van granica Hrvatske, no nijedna od njih ipak nije Hrvojeva najdraža pjesma.

- Meni najdraža pjesma klape Cambi rijetko se izvodi. Mislim da smo je pjevali samo dva puta. To je jedna prekrasna potpuno nekomercijalna pjesma. Ali raduje me kada na koncertima netko tko dobro poznaje naš rad pita za tu pjesmu. Zove se 'U ovoj noći', kazao je Lozančić. U klapi Cambi nedavno se izmijenila postava te su joj se pridružili novi pjevači: tenori Božo Klišmanić i Duje Stanišić te tenor-bariton Marko Tomasović. Odmah su sa kolegama Dinom Šimerom, Alenom Babićem, Ivanom Žanićem, Andrijom Akrapom i Hrvojem Lozančićem krenuli u studio pripremati novi album.

Lozančić je u ime klape pozvao ljubitelje dalmatinske glazbe da ne propuste koncert u Areni gdje povodom Dana žena donose dalmatinsku romantiku.

- S obzirom da su dame u pitanju, da ovaj koncert obilježava njihov dan, program će biti prilagođen i njima. Bit će više ljubavnih pjesama, više pjesama za dame. Ako netko 'lovi' nečije srce, neka svakako dođe na koncert, kazao je Lozančić.

Kakve to 'lovačke priče' članovi klape pričaju novim kolegama, kako su osvojili američku publiku iako ih nije razumjela ni riječi te kako im različitosti u karakterima pomažu da stvaraju najljepše pjesme, pročitajte u tekstu u prilogu.

Ulaznice za koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, klape Cambi i njihova gosta Tedija Spalata mogu se kupiti na Eventimu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin