Obavijesti

Show

Komentari 0

Art Clubbing: Glumci u ulozi DJ-a, a glazbenici kao modeli

Art Clubbing: Glumci u ulozi DJ-a, a glazbenici kao modeli
6

U utorak 28. listopada od 22h čeka nas još jedno izdanje glazbeno/ umjetničkog programa Art Clubbing. Mjesto radnje popularni zagrebački klub Pepermint

VIDEO

U utorak 28. listopada od 22h čeka nas još jedno izdanje glazbeno/ umjetničkog programa Art Clubbing. Mjesto radnje popularni zagrebački klub Pepermint.

Svi prisutni imat će priliku pogledati izložbu, modnu reviju te modni korner, a za glazbu su ovaj put zaduženi glumački duo Antonio Franić i Tara Rosandić. Glumci su pripremili sve same svjetske i hrvatske uspješnice a prisutne će voditi kroz žanrove poput soula, funka do rocka, hip hopa, finog popa, pa sve do dance-a.

Izložbom fotografija pod nazivom "Diana" predstaviti će se dipl. hungarolog i filozof Sanjin Kaštelan. Fotografijom se ne bavi, no voli (što za sebe, što drugima) prenijeti radost situacije ili lica tj. ono što fotografija, u biti, jest - svjetlost trenutka.

Najnoviju kolekciju za jesen zimu 2015. pokazati će Nela Kliček sa svojim brandom Neha Neha Design. Inspirirana je i posvećena mladoj glazbenoj nadi i kantautorici Dunji Ercegovic aka Lovely Quinces. Kolekcija se sastoji od unikatnih komada koji su moderna interpretacija boho stila 60ih i 70ih.

U modnom korneru brand SheShe Lee prezentirati će unikatni ručno rađeni nakit, Iza njega stoji magistra modnog dizajna Vesna Kutnjak. U ponudi dominiraju upečatljive ogrlice većih dimenzija od najrazličitijih materijala, a u svaki komad nakita uloženi su sati i sati predanog rada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin