Obavijesti

Show

Komentari 0

Hoće li DJ Chuckie i u Byblosu 25. srpnja skočiti u publiku?

Hoće li DJ Chuckie i u Byblosu 25. srpnja skočiti u publiku?
4

Porečka diskoteka Byblos će 25. srpnja ugostiti još jednu globalno popularnu DJ zvijezdu, na veliku radost čitave publike nastupit će Nizozemac DJ Chuckie

VIDEO

Doslovce svaki put kada je Chuckie nastupio u diskoteci Byblos, uvijek se tražila karta više. Nizozemski DJ svojom karizmom i nastupom uvijek je uspio zadržati punu diskoteku do ranih jutarnjih sati.

DJ i producent koji se nevjerojatno brzinom probio iz svijeta Hip Hop-a ka elektro zvuku hitovima „Let the bass kick“ i „After shock“. Njegov „Dirty Dutch“ klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim beatovima i zvučnim i svjetlosnim efektima. Kakva je Chuckie zvijezda, dovoljno govori da je rezident je u tri najjača kluba u Americi, “Lavo” u NYC, “Marqee” u Las Vegasu, “Liv” u Miami-u.

Nastupajući u hrvatskoj nije niti jednom razočarao publiku, čak štoviše, svaki put priredio je nezaboravan show skokom u publiku. Chuckiev „Stage dive“ pamte svi sa njegovih nastupa, a vidjet ćemo hoće li i 25. srpnja ponovo skočiti u publiku.

Diskoteku Byblos ponovo očekuje veliki spektakl, a to potvrđuju brojne rezervacije stolova, kupljene karte u pretprodaji te brojni upiti iz Hrvatske, ali još više iz inozemstva te najavljeni autobusi za ovaj spektakularan događaj.

Kupite svoju kartu po pretprodajnoj cijeni od 130 Kn u sustavu Eventim i svim Tisak kioscima te Eventim partnerima. Stanovnici Istre imaju na ovu pretprodajnu cijenu ekskluzivni popust od 50% uz predočenje osobne iskaznice.

Pridružite se i Vi sjajnom DJ Chuckie-u na nezaboravnom spektaklu 25. srpnja u hrvatskoj diskoteci broj 1 - porečkom klubu Byblos.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin