Obavijesti

Show

Komentari 3

Humanitarna svirka uz 4 benda i stand-up komedija u Tunelu

Humanitarna svirka uz 4 benda i stand-up komedija u Tunelu
2

Marini Vukušić dijagnosticiran je tumor na malom mozgu, tri tumora na vratnoj kralježnici, tumor oka te kronični meningitis, pa dođite na koncert i pomozite Marini

VIDEO

Četvrtak tj. Mali petak posvećujemo - ploči. Naravno, radi se o besmrtnim vinilima i gramofonima, a ne o keramici. Gramofon koji je u protekla dva desetljeća bio nepravedno zapostavljen sada ponovno doživljava renesansu.

Ovog četvrtka nam je za gramofonima još jedan ljubitelj vinila, sad već stari znanac - DJ Bizarre. Ubio je gramofone večer uoči Prvog maja i sada se vraća s novom selekcijom plesnih i zabavnih vinila!

Uz razne vinilne selekcije možeš sudjelovati i ti sa svojom pločom - donesi svoj primjerak koji želiš da i drugi čuju, a mi ćemo je uvrstiti u selekciju, a ti ćeš dobiti piće po izboru. 

Humanitarni koncert 'Make some noise' u petak 22. svibnja 

Marini Vukušić dijagnosticiran je tumor na malom mozgu, tri tumora na vratnoj kralježnici, tumor oka te kronični meningitis. Pretrpjela je sepsu, tri upale pluća, trajno je oglušila i ugrađena joj je trajna kanila te poremećen centar za ravnotežu. Marina ima tek 20 godina.

Pomozimo Marini novčanim donacijama. Dođi na humanitarni koncert u petak 22. svibnja. Ulaz je besplatan, a svoj prilog ostavi u škrabici.

Stand-up komedija 'Whouzo' u subotu 23. svibnja

Katerina Vrana rođena i odrasla u Grčkoj, živi na relaciji London – Atena i radi stand-up nastupe na grčkom i engleskom jeziku, nekad i simultano. Finalistica showa 'Funny Women', TEDx prezenter, gostovala na BBC1, BBC World, BBC Radio 4, Radio 5 Live i grčkoj TV te nastupala u Velikoj Britaniji, Grčkoj, Australiji i SAD-u, imala svoju večer u Southbank centru u Londonu i jedan je od osnivača Angel Comedy, jednog od najpoznatijih londonskih comedy kluba.

Također, pokrenula je prvu grčku open mic večer '5 Mins of Glory' 2012. godine, a krajem 2014. otvorila je jedini grčki comedy klub 'Gazi Comedy Club'.

Katerinin debi solo nastup 'Feta With The Queen' bio je rasprodan na četiri festivala (Melbourne, Brighton, Adelaide, Edinburgh 2013. i 2014.), dvaput održan u Londonu i Ateni, na engleskom i grčkom, uz rekordnu posjećenost u Grčkoj. Bio je to jedini debi comedy nastup u cijelom svijetu koji je bio rasprodan u tri zemlje, na dva jezika te zaslužio top recenzije u sve tri zemlje.

Nikola Todoroski jedan je od najboljih makedonskih i ohridskih stand-up komičara koji godišnje u Makedoniji i inozemstvu nastupa i do 150 puta.

Osnivač je ohridske stand-up scene, a prije dvije godine pokrenuo je i svoj revolucionarni projekt 'Stand-Up Revolution' te svakog mjeseca piše i izvodi novi materijal te se ne prenosi na nacionalnoj televiziji u obliku 15minutnih epizoda. Jedan od njegovih ciljeva je da nastupa pred međunarodnom publikom što je više moguće.

Otvoreni jam session 'Cows & Chickens u ponedjeljak 25. svibnja

Svakog ponedjeljka od 21h možete slušati, gledati, pjevati, plesati, ali i svirati u sklopu Otvorenih jam sessiona u Tunelu. Ono što uvijek ostaje isto, odlična je atmosfera uz blues, rock, pop, funk..., ponedjeljak, veliki izbor pića snižen za 25% od 21-22h i naravno, kućni bend Cows&Chickens, kojem će biti više nego drago da im se pridružite na bini i zajedno zasvirate ili zapjevate.

Sami početak tjedna i prvi radni dan nakon vikenda je odlično vrijeme da se po isteku svih obaveza opustite u Tunelu i posladite odličnom svirkom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael