Obavijesti

Show

Komentari 0

Jonathan headlineri Future Shock pozornice!

Jonathan headlineri Future Shock pozornice!
1

Riječka indie rock petorka Jonathan headlineri su Exitove Future Shock pozornice na kojoj će nastupiti udarnog dana festivala, u subotu 11. srpnja

VIDEO

Smještena na samoj tvrđavi Future Shock pozornica posvećena je uzbudljivim novim bendovima iz regije, a osim Jonathana na njoj će svirati i ESC Life, Straight Mickey And The Boys, Proleće, Bolesna štenad i mnogi drugi. 

Svojim premijernim gostovanjem u Novom Sadu Jonathan će zaokružiti impresivan popis svirki na ljetnim festivalima koji, osim Exita, uključuje u Flow, InMusic, Regius, Ferragosto Jam, S.A.R.S. Fest, Pannonian Challenge i Špancirfest. KAMPOVI EXIT AVANTURE Ove godine jedna od najvećih atrakcija i Exit i Sea Dance festivala je – pješčana plaža! 

Sve kampere Exit Avanture razveselit će ovogodišnja lokacija za Exit Village, odnosno najstarija, najveća i po mnogima najljepša pješčana plaža u Dunavskom toku, poznato kupalište Štrand! Uvjerljivo omiljena lokacija za kampere u povijesti Exit festivala, zbog koje su svojevremeno čak i Novosađani podizali svoje šatore, ne bi li osjetili djelić jedinstvenog Exit Village iskustva, i ove godine se vraća u punom sjaju. Koliko su legendarne festivalske noći na Štrandu, govore iskustva na desetine tisuća mladih ljudi iz cijelog svijeta i brojnih svjetskih medija, koji su dugo nakon posjete Novom Sadu, svjedočili o ljepotama dunavske Copacabane. 

Ultimativna ljetna avantura nastavit će se u Sea Dance kampu, smještenom na Jazu, čuvenoj jadranskoj plaži koju je vodeći svjetski turistički vodič, Lonely Planet nedavno stavio na prvo mjesto liste najboljih europskih plaža! Sea Dance kamp se nalazi na samoj obali, svega 50 m od mora, usred glavnih festivalskih zbivanja, po čemu je višestruko nagrađeni festival na Jazu, jedinstven u svijetu. Boravak u kampovima Exit Avanture za goste iz cijelog svijeta bit će nezaboravno iskustvo, koje će dodatno pronijeti glas širom planeta o ljepotama Novog Sada i Budve te njihovim plažama Štrand i Jaz. Druženje domaćina s ljudima iz svih krajeva svijeta, spavanje pod vedrim nebom i cjelodnevno kupanje očekuju posjetitelje Exit i Sea Dance kampova, čime koncept festivalskog ljetovanja velike Exit Avanture, postaje još primamljiviji za turiste i medije iz cijelog svijeta! 

Exit Village bit će otvoren za sve vlasnike kamperskih narukvica od 7. do 14. srpnja, a cijena sedmodnevnog boravka po osobi u pretprodaji iznosi 210 kn (215 kn online). Sea Dance kamp otvoren je od 13. do 20. srpnja, dok je cijena sedmodnevne propusnice po osobi 30€ u pretprodaji, odnosno 35 € na recepciji kampa. Prodaja pojedinačnih propusnica za kampove, ali i naručivanje kamperske opreme, koja će kampere pričekati na recepciji, trenutno se može obaviti putem stranice www.exittrip.org. Na stranici službene turističke agencija Exita, prodaju se i brojni drugi paketi koji sadrže smještaj u kampu, prijevoz, kao i druge smještajne opcije, a cijene aranžmana za pravo festivalsko ljetovanje od 7. do 20. srpnja, na dvije pješčane plaže, počinju već od 99 €! Uz zagarantirana mjesta u kampu, posjetiteljima Exit i Sea Dance kampova, bit će osigurani zatvoreni tuševi s toplom vodom, toaleti, umivaonici, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuardi i volonteri. Kupaći kostim, ručnik za plažu, sunčane naočale i neki dobar zaštitni faktor – obavezni! Nezaboravno festivalsko ljeto u kampovima EXIT avanture može započeti za 3, 2, 1, sad! 

ULAZNICE POVOLJNIJOJ CIJENI DO 30. LIPNJA! 

Aktualne cijene festivalske ulaznice za Exit od 459 kn (474 kn online), za Sea Dance od 330 kn (335 online) te Exit Avanture od 549 kn (559 kn online) na snazi će ostati do 30. lipnja. Nakon toga će njihova sljedeća cijena biti 520 kn (525 kn online) za Exit i 410 kn (415 kn online) za Sea Dance, odnosno samo 595 kn (600 kn online) za Exit Avanturu. Cijena jednodnevne ulaznice na pretprodajnim mjestima je 195 kn (online 205 kn) I to je iznos koji će ostati do kraja prodajnog ciklusa. Ulaznice se prodaju na Entrio prodajnim mjestima i na stranici www.entrio.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor