Obavijesti

Show

Komentari 2

Maratonski koncert Grdovića, Stavrosa i Zečića u Varaždinu

Maratonski koncert Grdovića, Stavrosa i Zečića u Varaždinu
3

TRI KRALJA ZABAVE Zajednički koncert imat će u Areni Varaždin, a nemaju predviđeno vrijeme trajanja pa Dražen posjetiteljima predlaže da ponesu sendviče

VIDEO

- 'Tri kralja'  imaju odgovor na Ultra festival - u šali je izjavio Dalibor Petko, a pri tom aludirajući na skorašnji zajednički koncert Dražena Zečića, Mladena Grdovića i Jasmina Stavrosa, koji je 25. 10. 2014., zakazan u Areni Varaždin, a za koji nemaju predviđeno vrijeme trajanja.

- Predlažem svim posjetiteljima koji će doći na naš zajednički koncert da sa sobom ponesu sendviče jer kada Jasmin, Mladen i ja krenemo, nema tako brzo kraja. - dodao je Zečić.

S razlogom okrunjeni titulom 'kraljevi zabave', ovi izvođači osim toga, poznati su i po samostalnim maratonskim koncertima, a kada se na istoj pozornici udruže sva trojica onda je zagarantirana cjelovečernja fešta do jutra, koju čak toleriraju i 'pravila' o trajanju koncerta u Areni Varaždin.

Prvi koncert nadmašio je sva očekivanja publike i samih izvođača tako da se novi koncert očekuje sa velikim nestrpljenjem.

A kako i ne bi kada se ne događaju tako često koncerti, duži od čak pet sati u komadu.

- Stakija sam par puta pustio da nastupi prvi i dogovorili smo minutažu čak u sekundu, ne u minutu, međutim on to uvijek prebaci pa sam jednom na red došao u 6 ujutro. Ali ja to iz poštovanja prema njemu jer g. Stavros je prvi počeo pjevati, prije mnogo godina, za mene se nije ni čulo kada je on već imao hitove. Tako da zvijezde uvijek idu posljednje, kao šlag na kraju. To je tako pravilo u estradi i ja to poštujem. Prije dvanaest godina svi su me gurali da nastupam prvi i ja sam rekao dapače, ja bi uvijek bio prvi, a i prihvaćam ulogu da otvorim prvi ovakav koncert i nije mi teško. - rekao je Dražen Zečić.

Nakon prošlogodišnjeg koncerta u Čakovcu gdje su zajedno nastupili, 'Tri kralja zabave', 25.10. dolaze u Arenu Varaždin.

 Interes za ovaj koncert je velik jer je ovo dobitna kombinacija za sve ljubitelje dobre glazbe, odličnog provoda. Najavaljen je dolazak fanova iz cijele Hrvatske, a ni naši susjedi iz Slovenije ovakav provod neće htjeti propustiti.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin