Obavijesti

Show

Komentari 0

Mario Biondi warm up party 17. rujna samo u Alfresco baru

Mario Biondi warm up party 17. rujna samo u Alfresco baru
1

Biondijev hrvatski fan club odlučio je 17. rujna u Alfresco baru okupiti poznata lica iz eno - gastro svijeta te počastiti sve prisutne playlistom DJ Chichka i Mrxa

VIDEO

Svi ljubitelji šarmantnog Maria Biondija za nešto više od mjesec dana dobit će priliku čuti ga uživo u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a kako bi prikratili iščekivanje koncerta, Biondijev hrvatski fan club odlučio je 17. rujna u Alfresco baru okupiti poznata lica iz eno - gastro svijeta te počastiti sve prisutne playlistom DJ Chichka i Mrxa na kojoj će biti Biondi i njegovi suradnici poput Chake Khan ili Incognita! Nije tajna da mnogi hrvatski vinari Biondija zaista obožavaju, a u ovoj prigodi kušat će se vina Palčić i Franković! 

Točne koordinate Alfresco bara su Trg hrvatskih velikana 1 u Zagrebu,  a party  započinje u 17 sati.

Mario Biondi, kojeg vole nazivati i talijanski Barry White, upravo se priprema za jesensku turneju, a na pitanje „Znate li nešto o Zagrebu i što će biti vaša poruka hrvatskim fanovima“, odgovorio je:

- Imam nekoliko prijatelja u Hrvatskoj, a jedan je poseban - Alex Perković. S njim sam dijelio strast prema glazbi i par godina smo zajedno snimali u  studiju što me jako obogatilo! Naravno, jako sam sretan i ne mogu dočekati posjetiti prekrasnu Hrvatsku … A svojim fanovim mogu jedno poručiti da budu  spremni za noć punu energije i dobre glazbe - kaže.

Kako biste ovaj specifičan i seksi vokal upoznali još bolje i kako bi doživjeli tračak ljeta ako vam je ono promaklo zbog čestih kiša, DJ Chichak i Mrx puštat će Biondijeve hitove i pjesme s albuma „SUN“  ali i hitove njegovih prijatelja i suradnike kao što su Chaka Khan, Incognito, Al Jarreau, Live Tropical Fish ili Ray Charles.

Za vas koji planirate kamo u listopadu,  ulaznice za Biondijev koncert 14. listopada u Lisinskom već su u prodaji,  a možete ih kupiti na blagajni dvorane, putem ovlaštenih prodajnih mjesta sustava ulaznice.hr te online na www.ulaznice.hr  po cijeni od 190, 200, 230 i 260 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin