Obavijesti

Show

Komentari 0

Ne propustite trostruku punk poslasticu ovog petka u Klubu

Ne propustite trostruku punk poslasticu ovog petka u Klubu
1

Bend iz Zagreba i Bezbeli Apstraklije iz Sarajeva promovirat će svoje nove albume, a u žestokoj svirci pridružit će im se Street Eaters punk/truewave duo iz Oaklanda

VIDEO

Da Pičke vrište imaju novi album svima je jasno, a stvar se pročula i po cijelom svijetu. Iz Amerike se javio bend Street Eaters koji jedva čeka svirati s njima, a novi album su s bendom odlučili promovirati i sarajevski Bezbeli Apstraklije. Mjesto radnje je naravno Klub.

Pičke Vrište ( Zagreb) 

Pičke su brzi melodični punk na hrvatski način. S radom su startali 2011. godine, a početnu ideju za bend donose Ivek (gitara/vokal) i Fićo (bubanj). Nakon par održanih proba bendu se pridružuju Raši (bas/vokal) i Cogi (ex lead vokal) te bend u toj postavi djeluje godinu dana i snima svoj prvi demo. Nakom toga su uslijedile prve svirke po Zagrebu i legendardno gostovanje u Vrbovcu s Gužvom. 

Sa svirkama bend okuplja sve veći broj fanova i svakim koncertom postaju uvjereniji da melodični punk u Hrvata nije iščeznuo. Do velikog prevrata u bendu dolazi dolaskom drugog gitariste Nine i odlaskom Cogija kao lead vokala, a Ivek preuzima kormilo za mikrofonom. Trenutno su u fazi mixanja albuma prvijenca kojeg ćemo čuti upravo u Klubu.

Bezbeli Apstraklije (Sarajevo)

Bend je počeo sa radom u Sarajevu “kad se pare mačke”, tj u drugom mjesecu 2014.”B.A.” su osnovali Haris Ljumanović, Haris Kadenić I Berin Tuzlić koji su na početku imali ideju da se zovu tri Harisa, međutim zbog velikog administrativnog državnog aparata kroz koji bi morao proći Berin zbog promjene imena u Haris odustali od tog imena i nazvali se po atmosferi življenja u Sarajevu.

Ono što krasi ovaj bend to je rad, a za jako kratko vrijeme su isproducirali i kreirali vizualni identiten svog albuma prvijenca. Album prvijenac Bezbeli Apstrakija 25. rujna je ugledao svjetlost dana u izdanju eminentnog regionalnog izdavača Croatia Records.

Street Eaters (Oakland, California)

Street Eaters je punk/truewave duo iz Oaklanda, Kalifonije s zvukom koji odjekuje energijom i idealima Washingtona i Olympie ranih devedesetih godina gdje je začet feministički underground punk-rock pokret "Riot grrrl". Bend čine Megan March Mink na bubnjevima i vokalu i John No na basu i vokalu. Njihov ovogodišnji album Blood::Muscles::Bones izdan za Contraszt! Records je opisan kao dobrodošao povratak u glazbenu eru između punka i new wavea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin