Obavijesti

Show

Komentari 0

Otvaranje nove sezone Art Clubbing-a u Pepermintu 30. 9.

Otvaranje nove sezone Art Clubbing-a u Pepermintu 30. 9.
3

Otvaranje sezone rezervirano je za utorak 30. rujna od 22 h uz zanimljiv art & music sadržaj. Program je šaren, raznolik i optimističan kao i svako Art Clubbing izdanje

VIDEO

Utorak je dan za umjetnost i dobru glazbu, a tome je svakako pridonio program Art Clubbing koji se drugu godinu zaredom održava u poznatom zagrebačkom klubu Pepermint.

Otvaranje sezone rezervirano je za 30. rujna od 22 h uz zanimljiv art & music sadržaj. Program je šaren, raznolik i optimističan kao i svako Art Clubbing izdanje do sada.

Frrresh je besplatni online časopis za vizualne umjetnosti u kojem možete vidjeti radove umjetnika koji su relativno nepoznati široj publici i onih već dobro poznatih i priznatih u svijetu. Naglasak časopisa je na radovima i umjetnicima koji se predstavljaju sami u obliku u kojem oni to žele dok je sam dizajn i izgled časopisa vrlo jednostavan. U Frrreshu možete otkriti sjajne ilustratore, slikare, kipare, ulične umjetnike, fotografe itd. sa svih strana svijeta. Časopis vodi dvojac iz Hrvatske koji cijeli projekt radi iz ljubavi prema umjetnosti, a magazin je potpuno besplatan za prelistavanje na internetu. 

Na izložbi u Pepermintu predstavit će plakate naslovnica do sada objavljenih brojeva te prezentirati radove umjetnika iz svih 19 brojeva Frrresh-a.

Glumac Filip Ridički pripremio je hit-astične poslastice glazbenika poput Beck, David Bowie, Franz Ferdinand, Idoli, The White Stripes za zagrijavanje.

Za glazbenu kulisu nakon ponoći zadužen je DJ Petar P. s elektronskim setom house, & deep house bitova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin